Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

debilstwo?

Absolwent-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ten kretyn Ryfiński z Ruchu Palikota. Ta partia nadaje się o kant dupy wytrzeć i zapomnieć.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

To nie "debilstwo" tylko lewackie ścierwa nie mające szacunku do niczego.Zamiast zajmować się sprawami związanymi z gospodarką kraju to oni wolą odpierdalać jakieś cyrki na ulicach.

Opublikowano

Polska zawsze była śmieszna i żyjemy w czasach gdzie rząd doprowadza do braku patriotyzmu.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Tak, idź jako mniejszość nie będąca w koalicji i przeprowadź reformy gospodarcze.. :)

Z tego co rozumiem to gość wyszedł na ulice i zaczął robić beke z katoli, jak dla mnie +1 dla tego pana, chociaż nie opowiadam się za żadną partią w naszym kraju.

Patataj

Opublikowano

I jeszcze w tle ,,Hard Rock" ;D Moim zdaniem te zakonnice lekko przesadziły z wymalowaniem się, ale po za tym nie widzę tutaj nic dziwnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...