Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Diana

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o niej sadzicie? Jak sie sprawuje? Jestem miderem i lubie ninje, a teraz jest w wyprzedazy, wiec nie wiem czy ja kupic. Wiem ze dostala nerfy, mocno ją zablowały? Czy latwo carryuje się nią gry?

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

skoro nazywasz sie midderem to sam powinienes decydowac o takich wyborach. ja osobiscie ci jej nie polecam po nerfach nie bije tak duzo.

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

... Widac panowie wyrzej nie maja pojecia o jej potencjale... Diana po nerfach jest bardzo dobrym carry, do 6 lvl-u na midzie ciezko lecz jak wbijesz ten 6 wiekszosc midderow pada na combo + Q, dobra farma i focus to podstawa + umiejetnosc budowania itemkow :)

Podsumowujac diana dalej jest bardzo mocna, w late na combo adc siada a ty z ponad polowa zycia zasuwasz po apcarry ;)

Niech sie wypowie ktos z wyzszej dewizji a nie braz i silver rulez^

PedroAnglia_euw_107_2.png

Opublikowano

Juz sie zniecheciliem, ale kolega wyzej mnie troche zachecil . czekam na dalsze wypowiedzi, nie chce wyrzucic RP w bloto ;)

Po pierwsze nie ten dział

Jest dobra lecz trzeba nią przegrać z 50 gier żeby ją ogarnąć. Ogólnie wszystkie postacie są dobre jak przegrasz nimi dużo gier.

Minus to oczywiście brak escape.

Dobra tarczka która kontruje bursty czy też harass.

Łatwo pushuje linie.

Dobra w late

Łatwo czyści campy co sprawia że może iść na jungle.

Po prostu mówiąc jest dobra i tyle.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Juz sie zniecheciliem, ale kolega wyzej mnie troche zachecil . czekam na dalsze wypowiedzi, nie chce wyrzucic RP w bloto ;)

A więc tak. Kolega nad twoim komem napisał świetnie.. Po tych nerfach da radę wycarrować grę. Ale jeśli nie umiesz farmić to cóż ;] Jak wyfarmisz się do 10 minuty 60/70 farmy. (Pushujeszz linie, wilki, wiedzmy i od nowa)Ale jak debil wbijał się nie będziesz to mida lajtowo wygrasz. Tym sposobem zniszczyłem wielu (Morde,Swain,Kennen,Viktor) Licze że pomogłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...