Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][CoD:MW] Cheat by Wijciech.

Wijciech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1364743412-U173186.png

CoD Cheat by Wijciech

1364743454-U173186.png

Windows XP, 7

Funkcje oraz insturkcja:

- Norecoil
- Chamsy (Kolorowy skin, który widzisz przez ściany)
- Laser
- Celownik
- NoFlash (nadal nad tym pracuję więc czasami działa czasami nie)
- Nametag (nicki graczy wrogie oraz przyjacielskie widoczne przez ściany)
- UAV

Aby włączyć cheata należy wstrzyknąć plik injectorem do procesu coda(iw3mp.exe) Injectory są podane na forum wystarczy poszukać np. w dziale crossfire.

1364743445-U173186.png

screen2zij.png

screen1wl.png

1364743427-U173186.png

http://speedy.sh/dbtY4/CoDCh.dll

1364743436-U173186.png

https://www.virustotal.com/pl/file/6fa32ddfcb384150466e3ce1d249a2b92792e828a735dfff1ce14c44a7a338dd/analysis/1371138223/

1364743467-U173186.png

Credits: Ja oraz Zooom (Chamsy)
Opublikowano

Mam pytanie, czy hack jest detected i mogę za niego dostać bana na klucz?

A i włącza się go insertem czy jak?

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Ja dzisiaj grałem na serwerze z punkbusterem i nie dostałem bana. Na dzień disiejszy jest nie wykryty, grasz na własną odpowiedzialność jak nie chcesz z pb to wejdz na serwer bez zabezpieczeń. Tak wstrzykuje się injectorem do procesu.
Opublikowano

Pobrałem 3 injectory 1 od padmaka do switchbota nie działał niby zostało dodane dll ale nic się więcej nie pokazało w grze jakiś americasarmy dll injector ale nie mogło otworzyć procesu i extreme injector też nie łapie nie wiem co zrobić już

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Ja używam ExperTHack Injetor v2. Zawsze ustawiaj automatyczne wstrzykiwanie. Hack jest bez menu tak więc najpierw wejdź na serwer i zobacz czy jest efekt.

Edit: Zapomniałem dodać że cheat działa na najowszej wersji 1.7 bla bla bla więc jak masz mniejszą to nie gwarantuje poprawnego działania.

Opublikowano

Wstrzykuje w menu, nie działa;

Wstrzykuje podczas gry, nie działa....

Najlepiej przed włączeniem gry wstrzyknąć i zawsze auto wstrzyknięcie. Jaka wersja gry oraz czy wpisujesz dobry proces?

Opublikowano

Najlepiej przed włączeniem gry wstrzyknąć i zawsze auto wstrzyknięcie. Jaka wersja gry oraz czy wpisujesz dobry proces?

Dobry proces napewno...

a Wersja gry to 1.7.568

666/666/666/666/666/666/666/666/666

Opublikowano

Xp Sp3 32Bit

Microsoft visual c++ 2008 i 2010

net framework 2.0 3.5 i 4.0

wersja gry 1.7

Inectory:

Winject.exe

DCInjector.exe

sinJect.exe

England Flag.exe

GN Injector.exe

Rullez Injector v33.exe

xkickme(perx).exe

Matrix Injector v2.0.exe

~[W]eb Injector 2.0.exe

ExperTHack Injetor v2.exe

wstrzykiwanie i nie ma nic (Nie działa)

lub Prośi o plik msvcr100d.dll

a Nawet po przekopiowaniu tego pliku do system32 automatyczne injectowanie hacka crashuje gre na samym starcie

ps. Coś tu nie pyka.^^

ps2. a jednak wystarczył reset pc^^

i hack detected Game Volation .^^

18706.png
Opublikowano

A jeszzcze jedno niby się włącza ale o co w nim chodzi dokładnie? Bo pokazuje mi się po lewej staty takie jak k/d headshoty itp, większa część mapy jest zamazana zieloną mgłą. Poza tym rzucając pod nogi flasha nic się nie dzieje. Poza tym nic innego. Jak włączyć wh itp?

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

A i włącza się go insertem cz

Słuchaj wiem że MPC nie popiera piractwa ale poszukaj w necie coś takiego jak ja mama to się nazywa pazzor czy coś takiego tam masz oko 3000tyś CD key tylko że crackowanych jak coś to pisz

Opublikowano

A jeszzcze jedno niby się włącza ale o co w nim chodzi dokładnie? Bo pokazuje mi się po lewej staty takie jak k/d headshoty itp, większa część mapy jest zamazana zieloną mgłą. Poza tym rzucając pod nogi flasha nic się nie dzieje. Poza tym nic innego. Jak włączyć wh itp?

Wszystkie funkcje są opisane w temacie i są automatycznie włączone.

Xp Sp3 32Bit

Microsoft visual c++ 2008 i 2010

net framework 2.0 3.5 i 4.0

wersja gry 1.7

Inectory:

Winject.exe

DCInjector.exe

sinJect.exe

England Flag.exe

GN Injector.exe

Rullez Injector v33.exe

xkickme(perx).exe

Matrix Injector v2.0.exe

~[W]eb Injector 2.0.exe

ExperTHack Injetor v2.exe

wstrzykiwanie i nie ma nic (Nie działa)

lub Prośi o plik msvcr100d.dll

a Nawet po przekopiowaniu tego pliku do system32 automatyczne injectowanie hacka crashuje gre na samym starcie

ps. Coś tu nie pyka.^^

ps2. a jednak wystarczył reset pc^^

i hack detected Game Volation .^^

Dopiero co grałem na PB i był nie wykryty.

Opublikowano

Wszystkie funkcje są opisane w temacie i są automatycznie włączone.

Dopiero co grałem na PB i był nie wykryty.

żeby nie było użyłem ExperTHack Injetor v2 oraz injectowanie na Auto było ok działa ale ale Niestety po chwili mi wywala to cuś .

http://epvpimg.com/G8Nib

18706.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

no jak wstrzykiwiac to do zyly a nie w gre omg

a co do hacka to ja jak widze takie sposoby uruchamiania to juz odpuszczam szkoda czasu na debilizm

Opublikowano

no jak wstrzykiwiac to do zyly a nie w gre omg

a co do hacka to ja jak widze takie sposoby uruchamiania to juz odpuszczam szkoda czasu na debilizm

Widzę, że "znasz" się na memory cheatach...

Opublikowano

Działa :D

ZR_o79.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cheat nada się do Bust Movie? Pozniej moge normalnie bez niego grac na moim keyu?

Nagraj Bust Movie bez PB. To jedyne zabezpieczenie po stronie klienta (twojej), którą możesz wyłączyć dla zgrania demka.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

gówno nie działa wez do kosza z tym parzałem na paru Injectorach i nic nawet jebanego wh nie było kolejny fake na MPC i na przyszłość postaraj się bardziej a nie jakieś gówno stawiasz :/

Opublikowano

gówno nie działa wez do kosza z tym parzałem na paru Injectorach i nic nawet jebanego wh nie było kolejny fake na MPC i na przyszłość postaraj się bardziej a nie jakieś gówno stawiasz :/

Chłopcze po pierwsze zostawiłem ten projekt nie aktualizowałem i nie sprawdzałem więc nie dziwie się że może nie działać. Po drugie to nie jest fake po to są screeny. Po trzecie sięgnij po słownik.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...