Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] bugi metin2.pl

davko123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wsyztskie bUfyjak solo smoka ubic to tylko tu !!!!!!
Witam. SKoncyzlem gre wiec podziel sie z wami wsyztskimi bugami bledami / jak solo smoka ubić/

Solo smok.

Ustawienia
4 pychy - kazdy na tym bije ale tu trzeba w smoka bic 150k minimum pz 14k
1zemsty 2pychy - wystraczy 90k bic i pz okolo 16k
2 zemsty 2 pychy wystraczy 70k bic i pz okolo 19k
3 zemsty 1 pychy wystraczy 40k bic i pz okolo 24k
4 zemsty wystraczy 20k bic i pz 28k

Bugi.
Bugowanie smoka i innych bossow :) Ale uprzedzam ze za nie mozna bane dostac !!!! ja tylko tu pisze by GF to naprawilo
BUg z ninja nie wiem czy dozwolony ale taki istenieje i chce wam pokazac . MOzna ubic smoka solo nawet szamanem :)
1. BUgujemy smoka ze nie zdaje obrazne ze odsicgamy wszytskie ziny od smoka ktore on respi i zostaje sam smok
2. NIe zadaje nam obrazen. Bijemy ninja lukiem w smoka wlaczamy niewidke i padamy raz na kilka razy buguje sie ze nie zdaje obrazen przez 2 min.

BUg dzika,( 20% wieksze obrazenia) ( GF pisalo mi ze za to nei ma bany)
właczamy poli i zpaleniamy cale eq potami. robimy rlg , wlaczamy dzika i znow full eq potow i rlg , i jestesmy na dizku i poli i bijemy 20% wiecej

BUgi w dt .
Winda.
Jak przenosi nas na nastepne pietro czyli na 1 naciskamy esc i logujemy konto pod koniec pieczeci i mozemy nim ulpeszac

Bugowanie ripow

Dropimy 2 mapki i naraz je otiweramy i wtedy mamy 2 kolumny na klucze i potem pojawiaj sie 2 rpery. jak bedizemy meic 10 mapek to 10 riperow

100% expa zafree ( dozowlone)
robimy duze pt .NP,
epximy konto na generlach , wiec glowna postac lider pt . i grupe z wp tak ze tylko lider widzi wp. nastpenie odpalmy 6 kont by bylo full pt i dolaczamy tak by tylpko lideer widzial te konta (konta moga stac obok siebie ale nie moga widziec WP !!!!!!) wtedy mamy 100% expa na gwlonym koncie
THE END

Napisane przez kogos na board.metin2.pl ja tylko podaje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...