Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Problem polega w tym, że przez mikrofon mam bardzo dziwny głos. Nie ma tak jakichś szumów i innych gówien, tylko jest on całkiem inny niż w realu. Koledzy mi mówili, że również to zauważyli, że mikro mi zniekształca głos. Nie jest on jakiś lipny bo za ok. 100 zł I Roxmb(osoba nagrywająca na YouTube) w najnowszym filmiku powiedział, że używa takiego samego mikrofonu co ja, a jego głos brzmi czysto i bardzo wyraźnie, a ja brzmię jak sid z epoki lodowcowej xD. Jakieś propozycje? Może w panelu sterowania czy coś, nie wiem.

Pozdrawiam.

P.S. Jak coś to przechodzę mutację :D

Czy może to być wina np. słabej karty dźwiękowej?

Opublikowano

P.S. Jak coś to przechodzę mutację :D

Czy może to być wina np. słabej karty dźwiękowej?

prędzej tego pierwszego, jak możesz to się nagraj ale po wstępnej analizie opisu zdarzenia tj. "sid z epoki lodowcowej" chyba wiem o co Ci chodzi i mogę stwierdzić że musisz poczekać na koniec mutacji ;p

Opublikowano

Ehh... No dobra, chociaż tyle dzięki : )

prędzej tego pierwszego, jak możesz to się nagraj ale po wstępnej analizie opisu zdarzenia tj. "sid z epoki lodowcowej" chyba wiem o co Ci chodzi i mogę stwierdzić że musisz poczekać na koniec mutacji ;p

Ehh... No dobra, chociaż tyle dzięki : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...