Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Nautilus vs Zed vs Swain

wojtek19992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobają mi się te 3 postacie ( natuilus, zed i swain ) i nie wiem kogo sobie kupić. Wiem, że zaraz wszyscy będą mówić to sa 3 różne postacie, ale jak mi polecacie? Zed może troche za bardzo znerfiony? bo ostatnio mało osób nim gra. Swain'a widzialem takiego co ciskał nieźle w mid game, ale w late już dedał odrazu(grałem nim i jest taki średni, dmg ma tylko w late, ale to było w rozdaniu i pewnie nie umiałem nim grać), a nautilus mi się w miare podobał jak nim grałem, ale mało osób nim gra i nie wiem czy będzie to dobry pick(ważny jest dla mnie fun z gry, ale też aby coś robił w bitwach, bo na rankedach postać która nic nie robi to wiadomo...)
btw
Zedem bym chodził na Jungle, Topa, Mida
Nautilusem Jungle
Swain Top i Mid

Opublikowano

Polecam Swaina:
+świetny harass

+ogromny sustain (hp z ulta, mana z passywa)

+burst

+aoe dmg

+aoe snear

+wytrzymały

+praktycznie niekontrowalny

+świetnie roamuje

-trochę mały zasięg

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Podobają mi się te 3 postacie ( natuilus, zed i swain ) i nie wiem kogo sobie kupić. Wiem, że zaraz wszyscy będą mówić to sa 3 różne postacie, ale jak mi polecacie? Zed może troche za bardzo znerfiony? bo ostatnio mało osób nim gra. Swain'a widzialem takiego co ciskał nieźle w mid game, ale w late już dedał odrazu(grałem nim i jest taki średni, dmg ma tylko w late, ale to było w rozdaniu i pewnie nie umiałem nim grać), a nautilus mi się w miare podobał jak nim grałem, ale mało osób nim gra i nie wiem czy będzie to dobry pick(ważny jest dla mnie fun z gry, ale też aby coś robił w bitwach, bo na rankedach postać która nic nie robi to wiadomo...)

btw

Zedem bym chodził na Jungle, Topa, Mida

Nautilusem Jungle

Swain Top i Mid

Nauthilius Tier 1 Junglers na tą chwilę.

Bardzo dobre gangi.

Bardzo mobilny

Łatwa jungla dzięki aoe.

Dobry focus AD carry jak i obrona.

Bardzo dobra gangi po 3.

Troszkę duży cd na ulta.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...