Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Saint row the thir problem !

TheLexPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej mam problem z sr3 pisze mi:
Wystąpił problem z aplikacją Saints Row: the Third i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.
mam z pendrive sr3 od kolegi

Daje 10 like za pomoc a nawet wiecej !

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

pewnie masz pirata ale chooy tam.

Mi na tą dolegliwość pomógł reinstal sterowników do grafy (zainstalowanie starszej wersji)

jeżeli masz oryginał, i po prostu nie chciało Ci się pobierać ze steama i przerzuciłeś pliki od kumpla to wejdź do swojej biblioteki gier kliknij prawym na SRTT > Właściwości > Pliki Lokalne > sprawdź spójność plików gry (coś w ten design)
Wtedy Steam pobierze pliki których nie masz (bo nie wszystkie skopiujesz od kumpla) i gra powinna śmigać.

z tego co czytałem, to jednym też pomagało użycie innego DirectX przy starcie gry, albo uruchomienie jej w oknie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...