Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Brand vs Syndra. Kto lepszy na midzie ?

marcino3344

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w pytaniu. Kto lepiej nadaje się na mida podczas rozgrywania swoich pierwszych rankedów?

Obiema postaciami podczas rotacji grało mi się świetnie, lecz obie postacie są drogie i wole dokonać dobrego wyboru.

Pozdro.

Opublikowano

Szczerze to żadnej z tych postaci nie polecałbym na rankeda przynajmniej na mida. A powód jest taki obydwie te postacie kontrowane są przez częste na rankedach picki(Kassadin, Fizz czy Ahri). Jeżeli jednak ja miałbym wybierać z tych dwóch postaci wybrałbym Syndre i poszedł solo topa, gdyż na prawdę ciężko się walczy z ogarniętą Syndrą i ma bardzo mocnego ulta.

Opublikowano

Szczerze to żadnej z tych postaci nie polecałbym na rankeda przynajmniej na mida. A powód jest taki obydwie te postacie kontrowane są przez częste na rankedach picki(Kassadin, Fizz czy Ahri). Jeżeli jednak ja miałbym wybierać z tych dwóch postaci wybrałbym Syndre i poszedł solo topa, gdyż na prawdę ciężko się walczy z ogarniętą Syndrą i ma bardzo mocnego ulta.

Cieżko się walczy nie z postacią tylko ze skillem przeciwnika.

Brand.

Lepsze late.

Większe Aoe.

Podpalenie.

Dobry poke.

Dobra farma.

zaś syndra może zabić na 6 lvl na combo. Syndra ma czary single target lecz ma masowego stuna.

Poleciłbym Ci branda.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Cieżko się walczy nie z postacią tylko ze skillem przeciwnika.

Brand.

Lepsze late.

Większe Aoe.

Podpalenie.

Dobry poke.

Dobra farma.

zaś syndra może zabić na 6 lvl na combo. Syndra ma czary single target lecz ma masowego stuna.

Poleciłbym Ci branda.

dopisz do branda że najtrudniejsze combo do trafienia w grze, kontorwany przez większość na midzie no i wszystko aoe spelle z chorym cast tim'em więc na poziomie powyżej botów nikogo nie trafimy..... syndrą chyba nigdy nie grałeś bo ona nie ma single target spelli poza ultem....

Syndra jak najbardziej mocny pick na mida, dobry poke, dobre combo, po 6 genialny burst

Opublikowano

Gdzie Ty tu masz najtrudniejsze combo? Trudność w całym tym combo jest taka, że Q nie przelatuje przez miniony, a reszta to umiejętność trafienia i przewidzenia ruchu przeciwnika. Chory cast time? Tylko W ma delay 0,25 bodajże, kontrowany przez większość AP na midzie? Nie. Nie z takim zasięgiem. W 3 sezonie Brand ma znowu zajebistego late'a dzięki Liandry's Torment, jego pasywka i ten item żre tanków jak *******. Brand jest dobry z drużyną która ma choć trochę AoE cc, np Sona. Poza tym w teamfighcie Brandem nie jest trudno rzucić R>W>E>Q albo R>W>Zhonya>Q>E>W. Problem z Syndrą jest taki że ona musi długo żyć żeby zadawać dużo dmg, nie ma takiego bursta (oprócz ulta) jak Brand, Syndra na 6 lvlu może na combo wrogiego castera ściagnąć, albo AD Carry.

Opublikowano

Syndra yep. Ogarnięty gracz Syndrą składa takiego Branda na combo.

burst przeogromny

zabójcze combo

aoe slow

aoe stun

przyjemna farma i harras

trzeba umieć wykorzystać ulta i rzucić stuna

manożerna w early

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Syndra yep. Ogarnięty gracz Syndrą składa takiego Branda na combo.

burst przeogromny

zabójcze combo

aoe slow

aoe stun

przyjemna farma i harras

trzeba umieć wykorzystać ulta i rzucić stuna

manożerna w early

Tak a oganięty Brand zjada taką Syndre, był już takie posty. Gracz który gra postacią 100 gier vs przeciwnik 100 gier = remis. Cześć

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Tak a oganięty Brand zjada taką Syndre, był już takie posty. Gracz który gra postacią 100 gier vs przeciwnik 100 gier = remis. Cześć

nie składa bo ogarnięty brand nie trafi ogarniętej syndry swoimi spellami proste, aktualnie brand to tylko na normale a to i to ciężko bo nawet tam nie ma warzyw które będą stały w miejsce z dala od minionów bo chyba tylko wtedy da się coś brandem robić..... po teemo i veigarze najbardziej useless postać w tej grze.....

Opublikowano

Zdecydowanie Syndra. Jeden z mocniejszych burstów, obszarowe odepchnięcie przeciwników, stun, obszarowy poke z dość dużym zasięgiem. Jedynym minusem tej postaci jest to że trzeba zagrać nią dużo gier aby ją ogarnąć, jest to jeden z trudniejszych picków do gry.

Opublikowano

No ta jasne.. Brand na Syndre GG WP... Oczywiście że ogarnięty grasz Syndra zjedzie takiego Branda na comboo..

Opublikowano

Ja to cały czas praktycznie gram Syndrą na midzie i szczerze mówiąc to nie jest trudną postacią gram w lol'a od 3 tyg a tylko z Katriną mam problemy reszta to się trzyma z dala lub woła kolegów więc kup syndre bo naprawdę się opłaca :) Sorry ale nie znam jeszcze do końca języka lol'a :D

Opublikowano

No ta jasne.. Brand na Syndre GG WP... Oczywiście że ogarnięty grasz Syndra zjedzie takiego Branda na comboo..

Naprawde. Przecież to logiczne że go zjedzie bo ma One Target ultimate (ma większy dmg na jedną osobę od aoe ulta branda) i ma lepsze early/mid game. Brand zada więcej dmg i ma większe aoe w teamfightach. Brand za to zjada Syndre w late.

Opublikowano

Naprawde. Przecież to logiczne że go zjedzie bo ma One Target ultimate (ma większy dmg na jedną osobę od aoe ulta branda) i ma lepsze early/mid game. Brand zada więcej dmg i ma większe aoe w teamfightach. Brand za to zjada Syndre w late.

Nie zgadzam się z tobą dobry bulid i Brand leży zagrałem już chyba z 50 gier Syndrą i moim zdaniem ogarnołem ją w 60 procentach ale brand to żaden problem

Opublikowano

Nie zgadzam się z tobą dobry bulid i Brand leży zagrałem już chyba z 50 gier Syndrą i moim zdaniem ogarnołem ją w 60 procentach ale brand to żaden problem

Przecież to właśnie napisałem w poprzednim poście że Brand przegra. Nie rozumiem twojego postu.

Opublikowano

źle mnie zrozumiałeś napisałeś, że brand zjada Syndre w late a moim zdaniem jest na odwrót jeżeli oczywiście masz skilla

Opublikowano

źle mnie zrozumiałeś napisałeś, że brand zjada Syndre w late a moim zdaniem jest na odwrót jeżeli oczywiście masz skilla

Chodziło mi że zjada Syndrę w late kiedy są teamfighty. On zada więcej obszarowego dmg i pozostawia każdemu po pół hp zaś Syndra zabija jedną postać i tyle.

Ogólnie to możemy popisać na ten temat na Pw bo troszkę spam leci.

Opublikowano

:) ale ogólnie to Syndrą gra mi się najlepiej ze wszystkich postaci wbije 30 lv i zarzuce runy to będę kosił :) więc jeszcze raz jak najbardziej polecam Syndre. W sumie jak ogarniesz jedną postać dobrze to wiadomo, że masz większe szanse na pokonanie wroga i nie ważne czy to syndra brand czy ktoś inny :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...