Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Mapa dungeon, Takiej nigdzie nie było!

TreeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez zbędnego gadanie, przedstawiam nową, wykończoną i epicką mapę pod dungeon!
Takiej mapy nikt nie posiada, nie ma go ŻADEN serwer ;)

SS:

0613124237.jpg

0613124242.jpg

0613124247.jpg

0613124313.jpg

0613124318.jpg

0613124341.jpg

0613124350.jpg

0613124354.jpg

0613124421.jpg

0613124559.jpg0613124604.jpg0613124625.jpg

0613124628.jpg

0613124633.jpg0613124641.jpg

Mapa jest przygotowana pod 11 platform! Dzięki czemu Twój serwer może mieć coś nowego pokroju DT lub ICE RUN'a.

Opublikowano

To jest zmienione kolory ice run nic nowego ani autorskiego lekko moze zedytowane niestety de mnie lajka nie dostaniesz, pozatym na epvp gdzieś to widziałem.

Opublikowano

Przecież to jest przerobiony ice run :O

To jest zmienione kolory ice run nic nowego ani autorskiego lekko moze zedytowane niestety de mnie lajka nie dostaniesz, pozatym na epvp gdzieś to widziałem.

Nie, nie jest to żaden edytowany ice run, na epvp tego nie ma i nie będzie ;)

Ale ciekawie się zaczyna, 5min po opublikowaniu tematu już hejt ;p

pmhfb4.jpg

Opublikowano

Metin2 coraz bardziej oddala się od swojego klimatu gry i to mnie kurcze denerwuje, bo niedługo będziemy zabijać na privach jakieś roboty, a nie ziny. :(

Za same chęci roboty nad dungeonem dam plusa dla "zachęty" bo coraz więcej jest ludzi z gotowcami a'ka epvp.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Zgadzam się z powyższymi. Metin odchodzi od swojego klimatu, a tego typu mapy tym bardziej. A poza tym, to spoko mapka.

6sujx1.jpg

Kliknij w sygnaturę ^_^

Opublikowano

No fajne, czy wg jest sens dodawać coś takiego do klienta? Skoro 2 dni później będzie download na MPC. Trochę szkoda by mi było ;D

Poważne forum dla poważnych ludzi.

Opublikowano

No fajne, czy wg jest sens dodawać coś takiego do klienta? Skoro 2 dni później będzie download na MPC. Trochę szkoda by mi było ;D

Lepiej dodań, niż tylko ss pokazywać.

Opublikowano

Ten program służy do generowania heightmap(map wysokościowych).

Oglądałem ten program i nie działa mi na dx 11 ;/ Ale jeśli chcesz robić mapy pisz do mnie na pw, jestem w tym dość dobry, zajmuję się już dłuższy czas tą dziedziną.

A mapa tutaj przedstawiona składa się z obiektów które możesz wymodelować w dowolnym programie do grafiki 3d.

Opublikowano

Mapa zajefajna wg mnie i się tego będę trzymał :) Ale do niej by się jakiś nowy boss przydał, żeby było ciekawiej :P

Opublikowano

mmorpg- gatunek gier reprezentujący kulturę orientu i jej baśniowość, te całe "ICE runy" i np. to co ty pokazales to ma się daleko od baśniowości i stylu jaki kiedyś reprezentował metin2;/ a dla mnie jest to smutne bo jestem fanem tej gry i zaczynałem gdy na polskim globalu był tylko s1 i s2

Opublikowano

mmorpg- gatunek gier reprezentujący kulturę orientu i jej baśniowość, te całe "ICE runy" i np. to co ty pokazales to ma się daleko od baśniowości i stylu jaki kiedyś reprezentował metin2;/ a dla mnie jest to smutne bo jestem fanem tej gry i zaczynałem gdy na polskim globalu był tylko s1 i s2

Wybacz ale nie wiesz o czym piszesz.

Need For Speed World też jest grą MMORPG i co Ty na to?

Oczywiście zgadzam się, że mapa nie pasuje ale jedna coś zrobił sam (same obiekty) ale zrobił a nie zabrał z innego forum.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Wybacz ale nie wiesz o czym piszesz.

Need For Speed World też jest grą MMORPG i co Ty na to?

Oczywiście zgadzam się, że mapa nie pasuje ale jedna coś zrobił sam (same obiekty) ale zrobił a nie zabrał z innego forum.

NFS:W MMORPG hahah co ty pieprzysz gościu. Gdzie tam masz Role Playing? To jest Racing MMO

mapa nie pasuje do metka ale plus za prace i checi

Opublikowano

NFS:W MMORPG hahah co ty pieprzysz gościu. Gdzie tam masz Role Playing? To jest Racing MMO

mapa nie pasuje do metka ale plus za prace i checi

MMORPG jest to typ gry gdzie rozwijasz swojego avatara (w metinie człowiek, w NFS samochód) w miare otwartym świecie online.

Można do tego dodać fabułę (metin2 - questy, NFS - wygraj i kupuj speedboosty czy jak to się nazywa)

Wystarczy trochę poczytać.

@Topic: TreeN masz może jakieś bardziej metinowskie mapy?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
  • 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...