Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Minecraft

wuzimu0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla wszystkich. A jak nie, to zaraz znajdzie się jakiś cwaniak i zrobi specjalny launcher :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Będzie dostępny dla wszystkich - jak zawsze, Premium i non premium ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

w praktycznie każdą grę możn grać na piracie tylko że nie na wszystkich przem mp ale laucher zawsze będzie dostępny minecraft to gra którą sam możesz całą edytować pozdrawiam

70224830600318645206.png

Opublikowano

Minecraft zawsze był i bedzie dla pirata sam Notch przy wersji finalnej 1.0.0 mówił że nie zablokują pirackiej wersji i bedzie cały czas mozna jej używać beż żadnych konsekwencji prawnych ;) . Wiec nie ma sie o co martwić

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Notch jest chyba jedyną osobą, która "wspiera" piractwo. Nie ma problemów z tym, że osoby które nie mają jak lub po prostu nie chcą wydawać 120zł na grę, grają w nią. Ale jednak Jeb teraz jest dev... i on może coś takiego wykombinować. Jednak i tak znajdzie się osoba, która to dla was spiraci xD Będzie tylko problem z serwerami w takim wypadku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...