Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pomoc

ThePiotrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam cztery pytania:

1) Czy 93R jest najlepszą bronią krótką dla snajpera?

2) Czy do snajperek powtarzalnych np. L96A1, GOL, M24,
najlepsze dodatki to?

Lufa precyzyjna, magazynki Viper, kolba stabilizującą i pustynna
luneta.

3) Jakie dodatki do snajperek samopowtarzalnych np.
SKS,110.

4) I ostatnie pytanie czy M82A3 jest warte swojej ceny i
jakie dodatki zamontować do agresywnej gry tą snajperką?

Opublikowano

Dla snajepra najbardziej opłacalne jest kupić zestaw ITiger jakoś tak, masz tam snajperke L96A1 z bardzo dobrymi dodatkami. Na resztę szkoda po prostu kasy.

Opublikowano

1.Wydaje mi się że większość Ci poleci Mp-443 Elite albo M1911 jakąś tam wersję :P Nie wiem czy 93R jest najlepsze ;P
2.No dla mnie to tak, kolba nie ma dużego znaczenia w snajperach, no chyba że sks itp
4.Słyszałem że jest nie wart i że lepiej kupić M95. ;)
Na 3 nie wiem, bo nie cierpię samopowtarzalnych i nie interesuje się zbytnio tymi sks ;P

UP: Tak, jeszcze dokupić preckę i można biegać :P Też saiga12 jest na nudę :D

Opublikowano

Tak jak UP: MP-443 Elite lub M1911...
Osobiście używam SKS i kolba stabilizująca sprawdza się dobrze i do samopowtarzalnych snajperek także magazynki Viper bo mają małe DMG,Precyzyjna i Range Ace ja mam taki Set i nie narzekam
M82A3 nie doceniana broń według mnie w tej grze bo jest gorsza od M95 ale jakoś mi to nie przeszkadza...Zasięg, Bez problemu ustrzele Heda z 320m i więcej mi nie trzeba...M95 podobno jest szybsze a tak naprawdę mają taki sam czas reload ponieważ po strzale z M95 musimy czekać aż przeładuje i musimy znaleść nasz cel a w M82A3 po strzale możemy sledzić nasz cel jeżeli nie rafiliśmy...
Jak dla mnie M82 jest bardzo dobrą snajpa i używam jej bez przerwy i nie mam zamiaru wrócić do innej, To jet moja opinia

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

1. To zależy od trybu gry.

2. Gol i m24 to gówno w porównaniu do m95 i l96, a kolba thunderbolt według uznania.

3. Takie same jak u góry, luneta wg uznania i trybu gry.

4. M82 to gówno nie warte swojej ceny, chyba że potrafisz kampić na omanie przy D przy skale i rozpieprzać gości w apachach zanim wystartują :D

436951440626370320491.png

Opublikowano

1 grałem 93R na PTE i niby dobry pistolet ale jakoś mi nie spasował, wole m1911 lub mp-443 elite

2 GOL jest słaby a czy lepsze M24 od L96 wedle uznania bo M24 ma łatwiejszy bulletdrop a dodatki które wymieniłeś sa najlepsze ale kolba w powtarzalnej nie ma znaczenia

3 dodatki które juz wymieniłeś z tym że kolba w SKS jest ważna jak i w reszcie półautomatycznych snajperek

4 M82 jest dla mnie słabszy od M95, warto jedynie po nabiciu lvla za credits bo szkoda fundsy na nia

LOL

Opublikowano

1. Jak masz to możesz się bawić, ale radziłbym zwykłe (np. colta elite).

2. Tak, w prawie każdej taki set spisuje się najlepiej, tylko w M95 lepiej wg mnie brać magsy na full ammo (o ile dożyjesz do wyczerpania :D). Kolba bezużyteczna.

3. Tak jak upy.

4. Nie warta, z samopowtarzalnych tylko SKS - celniejszy, szybszy, większy zasięg. Dmg niby mniejszy, ale jak przeliczysz na obrażenia na

minutę to wygrywa. Agresywna gra M82? Raczej zapomnij :D

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...