Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer let'splay, render, nowe gry

Perkyl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wittam wszystkich serdecznie. Chciałbym abyście mi pomogli złożyć komputer stacjonarny. Moje wymogi : Aby w miarę szybko się renderowały filmy, płynnie mi gry chodziły przy nagrywaniu no i ogółem żeby był zajebisty. Do tego jakiś monitorek do gier tych nowszych oraz jeżeli dałoby rade jakiś tani dobry mikrofon. Tak cena niech się waha między 2400/2700. I proszę nie piszcie że za tyle się nie da złożyć dobrego kompa bo kumpel ma zajebistego za podobną cenę. Mam nadzieję, że mi pomożecie, pozdrawiam.

Opublikowano

Monitor i słuchawki mają być wliczone w cenę komputera ?

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Proszę : http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=76503&s=73693&s=72175&s=73501&s=61601&s=63363&s=70416&s=66509

Warto dołożyć tą 100 bo masz bardzo wydajną karte graficzną. Pomijając tą karte masz tutaj mocną i5 3350p, dobrze wentylowana obudowę, która zapewni niskie temp, solidny zasilacz bez skoków napięć. Dysk niestety 500GB, ale myślę, że wystarczy. ( jeżeli nie to zmień na 1tb najwyżej. )

Monitor polecam ten : http://techplanet.pl/produkty/monitory-led/benq-215-gl2250,28175.html

W swojej cenie jest bardzo dobry. Co do słuchawek nie pomogę bo się nie znam.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...