Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Giveaway - ROZDAJEMY KODY!

one4ble

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa a jak już klikniemy to musimy wypełnić oferte a potem potwierdzic sms-em który kosztuje 10 zł z groszami ...

Opublikowano

Lol, a mi działa, za chwilę aktywuję kod :D

Jasne, jak trzeba wypełnić płatne ankiety potem wysłać sms za 7/10 zł który potem musisz wpisać i podać pin . I co tydzień będzie nowe wiadomości i ci będą zżerać konto :). I tak kodu nie dostaniesz to czyste fake dzieciaku :)

Opublikowano

Jasne, jak trzeba wypełnić płatne ankiety potem wysłać sms za 7/10 zł który potem musisz wpisać i podać pin . I co tydzień będzie nowe wiadomości i ci będą zżerać konto :). I tak kodu nie dostaniesz to czyste fake dzieciaku :)

Co ty gadasz, mi Gifta aktywowało i się nawet status na stronie zmienił :D

"Nie oceniaj książki po okładce" - Znasz takie przysłowie, hmm?

1iiv6g.png

Opublikowano

@up Człowieku zawsze takie ankiety biorą ci kase z fona i co tydzień dostajesz jakiegoś sms-a który zabiera ci kase z fona ...

Opublikowano

@up Człowieku zawsze takie ankiety biorą ci kase z fona i co tydzień dostajesz jakiegoś sms-a który zabiera ci kase z fona ...

subskrybcję tej "ankiety" anulowałem, więc mi nic nie weźmie

1iiv6g.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...