Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Rozłączono z PVP.net...

TheMixPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dziś mam nowy internet , z Toyi (wcześniej miałem Neostradę) I tutaj pojawia się problem. Kiedy włączam LoL'a w lewym górnym rogu pokazuje mi się "rozłączono z PVP.net..." Ten błąd wcześniej mi w ogóle nie wyskakiwał , dlatego szukam pomocy tutaj. Ludzie którzy mają Toyę mają podobnie, aczkolwiek szukam porady jakiegoś "fachowca". Z góry dziękuję za pomoc. :) Czy jest to może błąd od LoL'a czy też może od Toyi ? Prosiłbym o szybie odpowiedzi co mam zrobić.

Pozdrawiam

Opublikowano

Bez tego nie mogłem praktycznie odpalić gre, ten error wyskakiwał co parę sekund, potrafiło mnie wyjebać z Lobby, po zainstalowaniu tego co prawda ten błąd też się pojawia, ale o wiele, wiele rzadziej i nie ma problemów ze znalezieniem gry. Aha, i w tym głównym menu LoL'a, jeszcze przed logowaniem wejdź tam w prawy-górny róg na ten kołowrotek (?) i odznacz Allow peer to peer transfer.

Opublikowano

Bez tego nie mogłem praktycznie odpalić gre, ten error wyskakiwał co parę sekund, potrafiło mnie wyjebać z Lobby, po zainstalowaniu tego co prawda ten błąd też się pojawia, ale o wiele, wiele rzadziej i nie ma problemów ze znalezieniem gry. Aha, i w tym głównym menu LoL'a, jeszcze przed logowaniem wejdź tam w prawy-górny róg na ten kołowrotek (?) i odznacz Allow peer to peer transfer.

No i tak jak myślałem, jest to co zawsze. Czyli od razu mnie rozłącza. Ja już nie mam pomysłu. Muszę dodać że dopiero od wczoraj mam ten błąd , nie wiem czy to od nich, czy od mojego internetu, aczkolwiek podobno inni użytkownicy Toya mają tak samo. Sam już nie wiem co mam robić...

Pozdrawiam

Opublikowano

Też mam internet z Toyi i mam dokładnie ten sam problem :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...