Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie słuchawki polecacie?

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

zamierzam sobie kupić słuchawki do kompa (już 3 raz bo zawsze były jakieś problemy) i niewiem zabardzo z jakiej firmy kupować aby znowu sie nie dać nabrać. Chodzi mi o to żeby słuchawki przede wszystkim były komfortowe dla uszu (tak że po 3-4 godzinach nie będą mnie bolały uszy jak zdejme :P) i żeby posiadały mikrofon oczywiście ;)

Opublikowano

steelseries sybieria v2 ;]

@down

Mhm, na części tylko z kartą wyniesie cię tyle co za syberie więc nie pierdol, że są złe

Opublikowano

steelseries sybieria v2 ;]

SRYBERIA KURWA

Po pierwsze nie kupuj sluchawek z mikrofonem - bo albo sluchawki sa chujowe albo mikrofon, polecam Ci Superluxy HD668B - to sa rebrandy AKG na normalnych podzespolach, moze tracac chinska tandeta, ale wystarczy dobra karta dzwiekowa i te sluchawki moga rownac z dobrymi sennheiserami za 600-800zł, a jak mikrofon do tego to Zalman mic :)

Poczytaj o tych superluxach, i nie daj sie zwiesc przez jebane tandetne sluchawki z razerow, steelsreries i chuj wie co jeszcze, gdzie tylko pudełko jest fajne. Porzadne sluchawki nie maja pokretla regulacji glosnosci na kablu, ale tez kabel jest wymienialny w porzadnych sluchawkach - wlasnie w tych superluxach. Poczytaj sobie o nich. Nie tylko ja je zachwalam.

logo_black3.png

Opublikowano

Co z tego, że się nie zepsuły, jak ich jakość dźwięku nie jest najwyższych lotów. Poza tym po godzinie użytkowania bolą strasznie uszy od ucisku.

Opublikowano

@topic

oo rany -.-

jak zwykle klotnie i spory zamiast normalnej wypowiedzi

Ogarnij sygne,

a co cie obchodzi moja sygna? i tak wiem ze admini ja usuna :P

Opublikowano

Rozumiem, że masz nieskończony budżet i do słuchawek chętnie byś dokupił prom kosmiczny? W takim razie polecam słuchawki Sennheiser Orpheus. Muszę zadzwonić jeszcze do NASA i zapytać, czy mają jakiś dobry, luksuowy prom, którym będziesz sobie latać po galaktyczne drinki.

Maxell Retro DJ, Superlux HD681, Superlux HD668B, Creative Aruvana Live. Z droższych: Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 990 Pro, Beyerdynamic DT 770 Pro. Dwie pierwsze mogę z czystym sumieniem polecić. DT 770 Pro słyszałem tylko raz w "audioszopie", ale grały bardzo fajnie.

A jeśli chcesz kupić "gejmingowe", to idź i kup pierwsze lepsze, bo czego nie wybierzesz, to i tak zagra gównianie.

7m9a.png

Opublikowano

najwieksze gowno wszechczasow

Autor tego tematu nie prosił chyba żebyś co drugą wypowiedź krytykował. Podałem swoją opcję a ty żadnej sensownej. Autor prosi o słuchawki z mikrofonem a nie o wykłady jakie słuchawki są dla niego lepsze.

P.S. Co do słuchawek dla cb są "gówniane" a dla mnie są dobre

Opublikowano

kup zwykly szajs za 10 zeta od chinczyka - ten sam badziew co markowe a jak sie zepsuja to mniejszy zal. Kilka markowych szmelcow jkuz poszlo do kosza a teraz smigam na zwyklym badziewsku z targowiska i nie narzekam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...