Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dlaczego ?

TeamSpeakUser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://scr.hu/0srk/za7u1

A więc wyszedłem z brązu 4 do brązu 1 *sam bez zadnych premade czy smurfow* ! (6 klasa ;D)

I wygralem pierwszego rankeda w brazie 1 i pacze +9 PKT i takie wtf? dlaczego tak malo?

A takto uwazam ze da sie wyjsc z brazu :) - wystarczy nie trafiac na gimbow co 'lol wtf feed' 'why you give first blood ' 'lol idiot noob i report you' !

@@szukam kogos do premade !

Preferuje jungle !

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

ponieważ w każdej lidze, w dywizji I daje tak mało bo system Cie sprawdza, czy zasługujesz na wyjście z tej ligi.

@up szybszy ;f

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ja sądzę, że na to ma wpływ też parę innych rzeczy bo ja w Bronzie I dostawałem od 14 do 23 pkt. Dopiero przy 90pkt potrafiłem dostać 4 a stracić z 25 pkt.

Opublikowano

ja na smurfie brąz 1 i wczoraj za rankeda dostałem 31lp mając wcześniej 54 więc z jakiej racji piszecie ze system sprawdza? na głównym koncie w 1 dywizji np srebra też tak dostawałem więc ?

Opublikowano

Żadne "sprawdzanie" czy sie zasługuje czy nie, twoje ukryte ELO jest za niskie na poziom na którym obecnie się znajdujesz, tak samo możesz dostawać po 30-40 punktów gdy twoje ELO jest za wysokie na obecny poziom.

Opublikowano

@UP

W I dywizjach dostawane LP jest zmniejszone żeby nie wbić na srebro na farcie

@TEMAT

wystarczy nie trafiac na gimbow co 'lol wtf feed' 'why you give first blood ' 'lol idiot noob i report you' ! 

Powiedziało dziecko z 6 klasy o gimnazjalistach-.- haha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...