Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Minimapa

Desire.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Wbiłem sobie dzisiaj na eli pro miałem sensora. Ale takie dziwne coś mnie spotkało (patrz ss minimapa) O co tu chodzi ? dlaczego tych ludzi widać? Jak coś to nie ktoś inny z teamu "świeci" bo jak byłem sam na 5 to dalej ich było widać.. Aha i to nie wszykich tak z 4-5 osób z teamu.

post-907403-0-98563600-1371064731_thumb.jpg

tumblr_mlf0klQ4XC1soug7ro10_250.gif

Opublikowano

<FACEPALM>

Siemka. Wbiłem sobie dzisiaj na eli pro miałem sensora. Ale takie dziwne coś mnie spotkało (patrz ss minimapa) O co tu chodzi ? dlaczego tych ludzi widać? Jak coś to nie ktoś inny z teamu "świeci" bo jak byłem sam na 5 to dalej ich było widać.. Aha i to nie wszykich tak z 4-5 osób z teamu.

Opublikowano

Może Ci się zdawało? To nie możliwe jest żebyś widział czerwone kropy jak byłeś sam. Musiał ktoś jeszcze żyć. W ostateczności nexon fail.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie widzisz screena..?!
Jak mi się mogło zdawać jak byłem sam na 5 i z tego 2 widziałem trzymając w rękach giete?
i zobacz na ss że nikt oprócz mnie się tam nie patrzy

Opublikowano

Może ktoś wcześniej świecił i potem bug został z tym kropkami... Nie ma na to wyjaśnienia odpowiedniego. Chyba Ci to w niczym nie przeszkadza zresztą w grze...

Opublikowano

To było w każdej rundzie i cały czas ci sami ludzie byli widoczni. I mnie zastanawia tylko czy bug czy jakiś update bo nie wiadomo czego można sie spodziewać po nexonie

Opublikowano

Nie widzisz screena..?!

Jak mi się mogło zdawać jak byłem sam na 5 i z tego 2 widziałem trzymając w rękach giete?

i zobacz na ss że nikt oprócz mnie się tam nie patrzy

Ale przeciez na minimapie sa z twojego teamu, wiec sam nie byles a widziales wrogow bo moze ktos z druzyny mial detector

Opublikowano

Ale przeciez na minimapie sa z twojego teamu, wiec sam nie byles a widziales wrogow bo moze ktos z druzyny mial detector

ale nie rozumiesz że mi chodzi o to że W INNEJ rundzie byłem sam i dalej ich widziałem!

Opublikowano

Po prostu nexon bug i tyle. Pisałem już raz. Wystarczy przeczytać...

A ja chyba też coś pisałem nie wydaje ci się ?

Wiem ;x Czyli w skrócie jest bug.

Opublikowano

Odkąd wróciłem po przerwie w CA, pykam same shorty no explo, używam detectora (nie wiem czy używasz sensora czy detectora), skoro to nie Twój team to pozostają ładne lagusy Twoje lub kogoś z teamu - na jednej kresce kropki zaświecają się po nawet 7 sekundach:) (mój net dziś wariował to sobie sprawdziłem :c)

Opublikowano

Po prostu nexon bug i tyle. Pisałem już raz. Wystarczy przeczytać...

Wiem ;x Czyli w skrócie jest bug.

To nie jest bug zawsze tak było.

Opublikowano

nieee to było stałe cąły czas było ich widać dopóki się ich nie zabiło. Napewno nie lagi bo ja mam stałe 4 kreski

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...