Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Porsche 911 GT2

StuntMan492

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy opłaca się kupić Porsche 911 GT2?? Jeśli tak do czego je zrobić?? I czy lepiej kupić nowe miejsce za SB czy sprzdać Supre, tą co dostawało się za 750k lików?? Z lepszych samochodów mam już Astona Martina V12 Vantage do wyścigów, Forda Mustanga Bossa 302 `12 do pościgów i Lamborghini LP Roadster do dragów i kilka aut słabszych klas ;) Niestety nie mam Porsche 911 GT3 RS 4.0

Opublikowano

Jasne, samochód jest niezły, porównywalny mocą do Lambo i bmw m3 gts, jednak nieznacznie słabszy.

/edit: Sam czekam na niego z niecierpliwością, bo póki co mogę się nim nacieszyć jedynie z konta kolegi ;)

Jeśli tak bardzo interesują Cię osiągi tego samochodu to polecam Ci ostatni film youtubera "Lucysyf" Ścigał się właśnie tym porsche. (Broń Boże nikogo nie chce reklamować)

BTW: Wiadomo w jakich godzinach rotacja? I czy będzie jeszcze dziś?

Opublikowano

To Porsche bardzo dobrze przyśpiesza, ma trochę mały kąt skrętu, ale wystarczający. Dobre nitro.

Najczęściej to Porsche dają na wyścigi drag, ale też bardzo dobrze się spisuje na wyścigach z małą ilością większych zakrętów.

We wyścigach nadrabia przyśpieszeniem i dużą Vmax.

BTW: Wiadomo w jakich godzinach rotacja? I czy będzie jeszcze dziś?

Jutro jak wejdziesz do gry będziesz mógł kupić to Porsche.

Opublikowano

Chcem kupić to Porsche ale nie mam miejsca w garażu wiec lepiej kupić nowe za SB czy sprzedać Supre za 750k lików lub VW Scirocco Zack??

Opublikowano

Chcem kupić to Porsche ale nie mam miejsca w garażu wiec lepiej kupić nowe za SB czy sprzedać Supre za 750k lików lub VW Scirocco Zack??

Jeżeli którymś z tych 2 wozów się nie ścigasz, to możesz jakiś sprzedać, ja selnąłbym Suprę.

A jeżeli masz kasę to kup sobie SMS'em za ~3,5 zł 500 SB, nie jest to duży wydatek, a zawsze masz o ten jeden wóz więcej w garażu.

Opublikowano

Jutro jak wejdziesz do gry będziesz mógł kupić to Porsche.

Jest "jutro" a śladu rotacji nie widać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...