Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]komp.

K1cK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zainstalowałem CA i mam straszne lagi w grze jak i w menu.

Mam takiego kompa:

Ram 896mb

Procesor 1.6ghz

KArta graficzna. ATI RADEON XPRESS 200 series.

Co najlepiej dodać do kompa aby płynniej chodziło ?

Opublikowano

Najlepiej to kupić nowego bo na tym to byś musiał procek a co za tym idzie zasilacz i pewnie płytę główną i ram przynajmniej 1gb

Opublikowano

a ram 2gb oraz procek 1.9 jak bym miał ?+ off programy i słabsza grafika w grze ? jak by to chodziło ?

Opublikowano

Na low były by małe zcinki może. Mi na 4GB i 2,2GHz ze słabą kartą graficzną idzie na high + aa 8x spokojnie. Lecz gram na low i aa 0x? Dlaczego? Bo w grafice nie ma żadnej różnicy, a zawszę wpadnie pare fpsów.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

ale gdzie teraz w combat arms zmienia się opcje ? :D bo nie moge znaleść. ;) jak byś dał ssa gdzie to zrobić bym był wdzięczny

Opublikowano

Na CA mi nie zbyt tera wbijać się chcę. Ja zalogujesz się to w lewym dolnym rogu masz ikonkę " CA " Klikasz tam potem settings czy tam options i zmieniasz.

Opublikowano

aha dzięki wielkie + dla ciebie.

Myślisz że taka karta graficzna 2gb ramu i ten procek starczą na najniższe wymagania grafiki ?

Opublikowano

no bo mam starego lapka a chodzi mi głównie o neta aby tak przeglądać. Ale czemu czasem by nie zagrać:D

Opublikowano

Dlatego się dziwiłem skąd taką kartę masz :P Jak nie jest integra to pójdzie. Chociaż z integrą by może poszło z ścinkami, lecz obstawiam, że to nie integra.

Opublikowano

zobaczymy ;) jak dokupie ten ram najwyżej jakąś inną karte znajdę :)

sam ram nic ci nie da szkoda kasy nie kupuj, wiem bo sam myslalem tak jak ty i dokupilem ram 1 gb majac juz 1 i nic to nie dalo a mialem wtedy p4 3.0 i radeona x1950 pro i nie chciala gra plynnie dzialac to sie wku.... i zlozylem nowego kompa, nie obraz sie ale ten twoj komp to jest szrot szkoda inwestowac w starocie , za 2000 już zlozysz dobrego kompa jesli wiesz gdzie co kupic.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...