Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Państwa B). Na iSRO grałem kiedyś, koło dwóch lat. Miałem przerwę około roku (grałem w Cabala, na ecSRO itp.) Chciałbym wrócić ale niestety nie potrafię wejść do servera. Nie wiem czy to taki bug czy co, bo próbowałem wbijać wiele godzin i nic :unsure: . I tu się zwracam z uprzejmą prośbą. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak teraz wbija się na server? Są jakieś programy do tego? Najlepiej taki program, do którego działałyby darmowe boty typu agBOT :D.

,,In our eyes the era of private Silkroad servers has come to an end. Therefore is ECSRO not going to come back."

polska.gifPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Witam Państwa B). Na iSRO grałem kiedyś, koło dwóch lat. Miałem przerwę około roku (grałem w Cabala, na ecSRO itp.) Chciałbym wrócić ale niestety nie potrafię wejść do servera. Nie wiem czy to taki bug czy co, bo próbowałem wbijać wiele godzin i nic :unsure: . I tu się zwracam z uprzejmą prośbą. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak teraz wbija się na server? Są jakieś programy do tego? Najlepiej taki program, do którego działałyby darmowe boty typu agBOT :D.

Jak chcesz do silka to nie na isro. JOYMAX zrobił "system kolejek" (kij, że w 90% zbugowany), który ustawia Cię w kolejce i czekasz, aż reszta bydła co jest przed Tobą wbije na serwer. Można próbować wbijać przez port 30, chociaż wg mnie to i tak gówno daje... Co do botów, to prawdopodobieństwo, że złapiesz bana jest o wiele większe niż było dotychczas (najbezpieczniejszy jest sbot). Proponuję Ci się przenieść na csro (chiński client), albo ruSRO (rosyjski, działa isrobot).

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Dzięki, takiej konkretnej odpowiedzi oczekiwałem. Exp rate 1x, nie można wbić, bany za bota i 24/7 zajęte wszystkie servery, to mnie już totalnie zdemotywowało do gry na iSRO, szkoda :(

,,In our eyes the era of private Silkroad servers has come to an end. Therefore is ECSRO not going to come back."

polska.gifPiszę poprawnie po polsku.