Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jarvan w jungli

xTheWid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Madredy nawet przed nerfem spirit of the lizard elder nie były dobrym wyborem. A co do tamtych dwóch to zależy od gry, jeśli potrzebujecie tanka to ten z hp, a jeśli idzie ci dobrze i chcesz więcej AD to ten drugi

deidara2.png

Opublikowano

Jak tak czytam i myślę to szkoda trochę pisać... A dlaczego już tłumaczę Madredy Madredy nie wiem jak po teraźniejszym patchu ale przed nim opłacało sie kupować tylko jeżeli graliśmy lee. Można spore zamieszanie było zrobić a do innych postaci sie porostu nie nadawały, wystarczy pooglądać stramy i nie zobaczysz prawie zadniego junglera z madredami a tera lece grac. Gram najczesciej j4 rankedy i nie kupuje Madredow i posiadam aktualnie 69% wygranych przy 50 grach

Opublikowano

Dokładnie.

Moim zdaniem na hecarima madrery są najlepszym wyborem

Czy wy przeczytaliscie nazwe tematu ? deb...

J4 przewaznie sie idzie na tanka, a bynajmniej ja nim tak gram, stawial bym na ten item od hpsow.Gdy ogladam steamy lub turnieje to zazwyczaj wlasnie tak go buduja

Opublikowano

Buduj offtanka, ja zazwyczaj buduje Spirit, Sunfire, Last Whisper, Mobility/Swiftness a reszte sytuacyjnie.

@Edit

Nie Nie Nie :D to ma byc TANK !!! J4 ma mass CC które trzeba wykorzystać a nie robić DMG !! i ma wytankowac teanfight.

Jeżeli chcesz bilda to napisz ale zamiast Madredow kup lepiej Duch Pradawnego Golema (Spirit of the Ancient Golem) ewentualnie Spirit of the Elder Lizard

Opublikowano

up ma racje j4 tank w late game kazdy tf na klate ;p

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

Ja kupuje do niego Spirit of the elider lizard ze wzgledu ze dostaje troche AD, ten pasyw no i reg many co sie bardzo przydaje. Sytuacyjnie ten item z HP do jungli

Opublikowano

spirit of .... lizard jest strasznie mocny na każdego ad junglera. ostatnio zbudoaldm go na lee sinie, to maaakra lajtowo counter junglujesz bo masz dużo ad, E + Q na j4 i pasyw to ogromne obrażenia. polecam.

<>

Opublikowano

Spirit of the Ancient Golem only! Lizard teraz ma +35 ad więc nie opłaca się go robić (rip blue ez). Pooglądaj LCSy (zaczynają się w weekend). Dużo ludzi gra Jarvanem ze względu na to, że jest taki tanky, że to głowa boli i ma mase cc...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...