Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaką mam pewność - wykrywalność.

RyXeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie chcę skorzystać z wallhacka do mw 3. 1.9.461 nie pamiętam dokładnej wersji lecz jaką mam pewność że nie dostane bana? bo chyba po banie nie można zagrać w żadną gre tak słyszałem nie wiem czy to prawda i czy ktoś mógł by podrzucić wh do cod mw 3 na windows xp

Z góry dziękuję

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

okej przed chwilą grałem w coda i był typ który miał aima za 65 dolarów grałem z nim 5 rund i go nie wyje**o a powiedział mi że gra z tym hackiem 2 miechy i nie dostał bana co w sobie mamą te hacki co się kupuje że są nie wykrywalne

Opublikowano

są osoby które potrafią napisać takiego wh że będzie przez długi czas niewykrywalny, ale są dosyć skomplikowane do napisania btw najdłużej aktywny wh jakiego widziałem to taki który ma nieco ponad rok... poza tym bana dostaniesz tylko na grę w której czitowales.

Opublikowano

ok a jak napisać hacka?a i jeszcze jedno czy jak dostane bana to na drugim koncie normaline gra będzie działała?

Opublikowano

napisać hacka :D <--- programowanie musisz znać struktury programów jak działają etc, jak nigdy nic takiego nie robiłeś ani cię to nie interesuje to nawet nie myśl o tym bo to strata czasu

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...