Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPCFORUM UPADA :>

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak mi wiadomo od całego forum wiek moderatora średnio wynosi 11-16 lat no tak może mieć te 16 lat ale chciałbym zobaczyć wypowiedź Kokosza co on mówi na temat posypanych warnów za dobre odpowiedzi jak odchodziłem od forum 3 miesiące temu to jeszcze tak nie było. Od 2010 do 2011 można było pisać różne rzeczy i czasami przez cały rok dostało się 10% a ja od 2012 od grudnia do marca dostałem 70% za normalne odpowiedzi to już przegięcie co się dzieje na tym forum
mam prawo do wyrażenia swojej opinii publicznie jeżeli ktoś chcę mogę mu pokazać prawo :) ja już jestem pewny że za to co napisałem dostanę warna lub Perm :))

@pss zaraz ktoś powie co ma 200 postów że gówno pisze gówno wiem ja na tym forum jestem od samego początku więc wiem jak kiedyś było a jak jest teraz :)
\

-Chciałbym żeby tutaj wypowiedziały się osoby o wyższym stażu na tym forum

Chciałbym aby kokosz się coś wypowiedział na temat 11-16 lat moderatorów na tym forum ponieważ za dużo sobie pozwalają :)

TUTAJ CYTATY MINI ZA CO 5%

Jeżeli chodzi ci o mnie nie byłem w administracji na Almantii , dołączyłem do teamu 1 tydzień temu i już wiem że chce zostać jak najdłużej bo lepszych ludzi nie znajdę

Masz dowody, że to on bo jeśli tak to proszę daj je.
Po 2 serwer ok ale nie ma info z czego leci truta / 30l broń / jak z ulepszaniem co na nowe zbr itp dużo do poprawy ..

Nie mam pojęcia kto to wasz Santriel  i kim jest i mnie to nie obchodzi..
Przestań oczerniać server nad którym pracujemy już ponad 3 miesiące...

PRZESTANIE NAS TRAKTOWAĆ JAK ZABAWKI ! ZROBICIE TAK ŻE UŻYTKOWNICY ZACZNĄ ODCHODZIĆ

WIDAĆ ŻE W POLSCE ŻYJE SAME TAKIE OSOBY CO WSZYSTKO CHCĄ ZNISZCZYĆ TRAKTUJECIE NAS JAK CI Z SEJMU I WSZYSCY CI NA WYŻSZYCH STANOWISKACH !!!! WIEM ŻE DOSTANE PERMA ZA TO ŻE PISZĘ PRAWDĘ ALE CHCIAŁEM TYLKO POZDROWIĆ TYCH CO WIDZĄ CO SIĘ DZIEJE

nie macie prawa zamknąć tego tematu bo to pogaduszki ;>

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Owszem, przesadzają z warnami, jezu piszesz tu od rzeczy i pierdolisz głupoty. Nie podoba się to wykurwiaj.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...