Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Potrzebuje] zrobi ktoś? Addon changer Tibia 10.01

AHC1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, prosty w obsłudze, jak chcecie możecie dodać swój nick jak i dopiske mpc forum, tylko do użytku własnego, chyba, że autor wyraził by zgodę na przetwarzanie dla innych małego programiku.

Cheat miałbym się opierać na zmienianiu grafiki w Tibii ( postać )

- tzn dodawanie sobie addonu 1 czy addonu 2 dla wszystkich dostępnych outfit'ów (czyt. citizen,mage,hunter,knight,nobleman,norseman, warrior,druid itp...)

- jak i dodawanie mobów (bear, donkey,koń,slug,rowerek czy inne)

Zamiast cheat można byłoby to nazwać taki programik do zmieniania "wizualnego wyglądu postaci"

Tylko takie cuś bardzo bym prosił pod aktualną wersję bota. Chyba, że ktoś oświeci mnie jak to samemu mam zrobić, tylko, że ja nie umiem :P

Jakiś poradnik dla newbie...Prosiłbym o wszelkie rady, naszych skrypterów z tego forum..

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

20. Ten dział nie służy do proszenia o wykonanie bota, cheata lub innego programu, lecz pomocy osobom, które taką aplikację chcą napisać. Wszelkie tematy łamiące tę zasadę będą przenoszone do kosza.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...