Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Zainstalowaniem Gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mój problem dotyczy gry Guitar Hero : World Tour.

Kiedyś gdy ją zainstalowałem, znudziła mi się i ją usunąłem (folder z grą) wpis chyba został w rejestrze.

Jak chce ją znowu zainstalować, uruchamia mi sie deinstalator i pyta czy chce odinstalować.

Klikam że tak, wszystko ok, odinstalowało się ale dalej jest w "Dodaj/usuń programy" i jak chce zainstalować znów mi się uruchamia deinstalator.

A jak usuwam ccleanerem albo innymi programami pisze że nie można usunąć instalatora MSI.

Proszę o pomoc : <

Być zajebistym...

Opublikowano

...(..) Według mnie jak się chce usunąć jakiś program w twoim przypadku jest to gra to wchodzimy w Panel Sterowania>>Dodaj lub usuń programy etc... No ale żeby po folderach kasować[0.o] to stary jesteś mastah. Nie wiem co Ci poradzić chyba tylko format.

off

Opublikowano

odpal się w trybie awaryjnym i wtedy staraj się to usuwać - poszukaj jeszcze wpisów w rejestrze i też je poczyść - wszystko to staraj się robić w trybie awaryjnym

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Dobra ; d problem rozwiązany xD

poszukałem w rejestrze nazwy "Aspyr" i pousuwałem wszystko z nią związane xD

dzięki wszystkim za rady ;D

Być zajebistym...