Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Aeria i wymiana SB

Mikrofala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ostatnio przesiedziałem trochę na stronie AeriaGames.com, na której udało mi się zarobić 5000 AP (punkty z ankiet, itp). Gdy wchodzę na stronę:

http://pl.needforspeed.aeriagames.com/

I wybieram opcję wymiany 5000 AP na 17500 Speed Boostów, to wyskakuje błąd:

Nie masz postaci na swoim koncie. Stwórz przynajmniej jedną postać, a otrzymasz punkty.

Mam dwóch kierowców na swoim koncie NFS: World i używam tego samego maila w grze, co na Aeria Games. Zacząłem bawić się na tej stronie dzięki temu poradnikowi:

http://www.mpcforum.pl/topic/793506-zdobywanie-sb-przez-aeriagames/

Rozmawiałem z benq'iem, próbowaliśmy rozwiązać problem, ale nie mogliśmy znaleźć rozwiązania. Czy ktoś z Was ma jakieś propozycje? Postaram się to wynagrodzić. :-)

Opublikowano

Wadą zdobywania punktów przez AeriaGames jest to że podczas zakupu (zamiany z Punkty Aeria na SpeedBoost) potrzebne jest gra na której jest jakaś postać.

Czyli musisz teraz wejść na:

http://www.aeriagames.com/games/pl/pc

Ściągnąć jakąś grę (chyba najmniej waży Shaiya).

Gdy uruchomisz grę to stwórz postać i wejdź do gry i jak uwidzisz świat to wyłącz grę.

Spróbuj ponownie kupić SB.

Tylko na takim samym emailu się loguj.

PS. Witaj Przemek/daro!

Opublikowano

Wadą zdobywania punktów przez AeriaGames jest to że podczas zakupu (zamiany z Punkty Aeria na SpeedBoost) potrzebne jest gra na której jest jakaś postać.

Czyli musisz teraz wejść na:

http://www.aeriagames.com/games/pl/pc

Ściągnąć jakąś grę (chyba najmniej waży Shaiya).

Gdy uruchomisz grę to stwórz postać i wejdź do gry i jak uwidzisz świat to wyłącz grę.

Spróbuj ponownie kupić SB.

Tylko na takim samym emailu się loguj.

PS. Witaj Przemek/daro!

Tylko na pewno to zadziała i wymaga postaci w obojętnie jakiej grze? Bo boję się, że to musi być koniecznie konto NFS: World stworzone poprzez Aeria Games i na nim musi być przynajmniej jeden kierowca, aby "system wiedział", gdzie ma przelać SB. Hm?

PS. Cheater. :D

Opublikowano

Pobierz tylko Shaiya i stworz postac i wejdz do gry.

Potem sprobuj przelac te SB na NFS World'a.

Slyszalem ze to pomaga.

Podam Ci link ale napisz mi na PW.

Albo wejdz na strone NFS World na AeriaGames i nacisnij Graj Teraz, zaloguj sie.

Jak przyjde do domu to postaram Ci pomoc.

PS. Bez cb w dziale Metin2 i statusach jest cicho :/

Opublikowano

Pobierz tylko Shaiya i stworz postac i wejdz do gry.

Potem sprobuj przelac te SB na NFS World'a.

Slyszalem ze to pomaga.

Podam Ci link ale napisz mi na PW.

Albo wejdz na strone NFS World na AeriaGames i nacisnij Graj Teraz, zaloguj sie.

Jak przyjde do domu to postaram Ci pomoc.

PS. Bez cb w dziale Metin2 i statusach jest cicho :/

Pobrałem Shaiya, stworzyłem postać i wszedłem do gry. Następnie przeszedłem na stronę NFS: World na Aeria Games, próbowałem wymienić punkty AP na SB, jednak nadal występuje ten sam błąd:

"Nie masz postaci na swoim koncie..."

Opublikowano

Punkty Aeria Games możesz wymienić tylko i wyłacznie na nowe stworzone konto na Aeria Games, (Przez Aeria Games) Na konto zalozone normalnie na stronie worlda nie przelejesz punktów.

Krótko mówiąc, konto w worldzie, musi być powiązane z ich strona, nie ze stroną worlda.

xfz40l.jpg

Opublikowano

Punkty Aeria Games możesz wymienić tylko i wyłacznie na nowe stworzone konto na Aeria Games, (Przez Aeria Games) Na konto zalozone normalnie na stronie worlda nie przelejesz punktów.

Krótko mówiąc, konto w worldzie, musi być powiązane z ich strona, nie ze stroną worlda.

Musi być jakiś sposób, bo niektóre osoby mogą normalnie przelewać te Speed Boosty na zwykłe konto zrobione na NFS: World.

Opublikowano

To nie wiem z tego co wyczytalem to się nie da, masz na stronie aeria support, napisz do nich tak chyba bedzie najprosciej.

xfz40l.jpg

Opublikowano

To nie wiem z tego co wyczytalem to się nie da, masz na stronie aeria support, napisz do nich tak chyba bedzie najprosciej.

Już rozmawiałem, ale oni twierdzą, że nie mogę wymienić tych AP w NFS: World i żebym spróbował z inną grą, dlatego jakiś sposób musi być. Tak jak mówiłem - niektóre osoby wypłacają na normalne konta, więc...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...