Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania

uwotm9.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Opłaca kupić się samą podstawkę bez dodatków czy tam premium? (Mam tylko to za free BF3E3)
  • Czy serwery będą puste jak wyjdzie BF4?

Lajkuje. :C

he?

Opublikowano

Serwery nie będą na 100% puste ponieważ bf3 jest obleganą grą, i napewno będą długo pełne po premierze bf'a 4.

Co do premki to bierz i sie nie zastanawiaj, jest promocja teraz. Masz kilkanaście map, broni, trybów rozgrywki oraz od czasu do czasu 2xp :)

Nie tyle groźny jest rosyjski czołg, co jego pijana załoga.

Opublikowano

• Opłaca kupić się samą podstawkę bez dodatków czy tam premium? (Mam tylko to za free BF3E3)
  • Czy serwery będą puste jak wyjdzie BF4?

Lajkuje. :C

Polecam premium, bo sam zakupiłem podstawke pograłem z 50h i mi się znudziło. Znajdzie się pare serwerów co upadnie, ale teraz co są pełne to dalej będą, bo na niektórych jest nawet +10 osób w kolejce. Więc smiało można powiedzieć, że jak wyjdzie 4, to w trójke dalej będą ludzie grać, bo nie każdy kupi bf4.

Opublikowano

Łapcie po lajku. Możecie zalinkować ten dodatek na origin? Zobacze jak mi to cenowo wyjdzie ...

Znalazłem. 90 zł. Zamykam. Raczej kupię :P

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...