Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]Karta graficzna i overlocking

asasing12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam takie pytanko jak maksymalnie moge podkręcić kartę graficzna ATI RADEON X1300/X1550 SERIES SECONDARY

pozostałe podzespoły to procesor intel core 2 cpu 4300 1,80 HZ

i płyta główna 945gcmx-s2 gigabyte

a i zasilacz słabiutki xD fell I350-ATX

wiatraczek mam bardzo dobry na razie podkręciłem o 200 i 45 C

a i czy pamięć też podkręcać jak tak to o ile

prosiłbym o to jak maxymalnie moge podkręcić żeby max było gdzieś w krytycznym punkcie 65 C

było by miło gdybym za pomoc dostał +

Opublikowano

ale mi porada chociaż żeby troche podkręcić jak się będzie restartował to zmniejsze pomocy :P i zapraszam do przeczytania mojego 1 postu

Opublikowano

ale mi porada chociaż żeby troche podkręcić jak się będzie restartował to zmniejsze pomocy :P i zapraszam do przeczytania mojego 1 postu

Tak, to najlepsza porada, nikt nie chce na forum, aby sprzęt poszedł Ci z dymem.

Mi już jeden Feel padł (na szczęście bez strat, ale te są częste).

Opublikowano

to nie można nawet o troszeczke podkręcić żeby się nic nie stało ?

a jak bym chciał wymienić zasilacz w celu dalszej rozbudowy to jaki powinien być w miare tani xD słyszałem że nawet za 60 zł są lepsze od mojego

ps:dodam że zasilacz służy mi 4 lata bez zarzutu

Opublikowano

W tym zestawie nic za wiele nie wymienisz, stara platforma nie opłaca się w nią inwestować bo to strata pieniędzy. Tutaj wymiana karty nic dużo nie pomoże bo cała reszta jest słaba.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...