Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Problem]MPCforum "Lubie to!"

.old

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek proszę o przeniesienie tematu do działu "Sugestie dotyczące forum"

Siema. Natrafiłem na tym forum kolejny problem (nie mówię, że jedyny ;)). Otóż jak wchodzicie na forum to kojarzycie okienko "Lubię to!"? Screen:

24234871546418524797.jpg

Gdy takowe okno się pojawia, to blokuje całe forum tzn. zamykam okienko (a i nie widać X do zamykania jak coś!) i chcę się zalogować lub wejść w temat lub cokolwiek.. nie można.. Trzeba refreshować stronę. Często też wyskakuje to po 2/3 razy i się denerwuje, gdy na chwilę wychodzę z przeglądarki, po chwili wchodzę i mam takie okno.. Powinniście to naprawić, bo to przeszkadza (w sumie okienko i blokowanie forum). Gdy nie ma tego okienka, to wszystko chodzi.. Więc coś z tym oknem jest. Mi wyskakuje za każdym wyłączeniem przeglądarki i denerwujące to jest. Kiedyś tak nie było i wtedy było lepiej.. Więc naprawcie to i pomyślcie, co ma wtedy osoba, która ma automatyczne czyszczenie przeglądarki, czyli ja ;) Nawet jak nie mam ustawione, to co jakiś czas się pojawia i liczę, że to naprawicie. Ale nie tak jak "Moja zawartość", czyli parę miesięcy ;)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Mam podobnie, wyskakuje przed każdym logowaniem i po zamknięciu trzeba odświeżyć stronę, by móc cokolwiek otworzyć.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ja mam AdBlocka.. Bez niego nie można się obejść ;)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Kliknij byle gdzie to samo zniknie, i żeby coś zrobić to jest bug, za pewne administracja nad tym pracuje ;).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

To wy ludzie jeszcze nie odkryliście Adblocka? o.O

Mam AdBlocka, ale nie blokuje ;)

Kliknij byle gdzie to samo zniknie, i żeby coś zrobić to jest bug, za pewne administracja nad tym pracuje ;).

chodzi o to, że jak kliknę byle gdzie, to i tak muszę odświeżyć stronę, bo inaczej gdzie bym nie klikał nic się nie ładuje.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ok, teraz spróbowałem ręcznie zablokować w AdBlocku i skutkiem był brak możliwości zalogowania się, nawet po wielokrotnym odświeżaniu, czyszczeniu itp. Byłem zmuszony całkiem wyłączyć AB dla forum, więc wracam do punktu wyjścia, tyle że bez AB.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...