Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Współpraca] Stworzenie gry przeglądarkowej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukuje osób, które chciałyby stworzyć innowacyjną grę na przeglądarkę.

Ja osobiście nie znam się na tego typu grach. Chciałabym raczej zebrać ludzi, którzy potrafią i znają się na tworzeniu tego typu rzeczy.

Ja ze swojej strony mogę zapewnić zaplecze finansowe, marketing i reklamę stworzonej już gry, pozycjonowanie strony z daną grą, serwer na którym będzie trzeba go umieścić.

Jeśli ktoś tworzy już swoją grę lub ma zespół ludzi, a brakuje mu takich rzeczy jak np. zastrzyk gotówki, serwer, marketing, reklama serwisu to również zapraszam do kontaktu.

Oczekuję na wszelkiego rodzaju propozycję współpracy.

Nie interesują mnie gry na gotowych silnikach, które różnią się grafiką i nazwami. Chciałabym zainwestować w jakiś nowy projekt, który ma szansę na spore zainteresowanie, a co za tym idzie po upływie odpowiedniego czasu również na przynoszenie dochodów.

Zostawiam również adres email do bezpośredniego kontaktu : kontakt (at) system12.pl

Opublikowano

Przede wszystkim zapraszam do kontaktu na adres e-mail.

Oczekiwania to oczywiście finansowe mam. Służę tym wszystkim co podałam wyżej :) Każda ze stron oczywiście byłaby zabezpieczona odpowiednimi umowami.

Chcę współtworzyć coś co może mocno przyjąć się na rynku polskim i zagranicznym. Dana gra musi posiadać odpowiednie płatne funkcje lub produktu premium, które przynosiłyby odpowiednie zyski.

Zapraszam na adres email : kontakt (at) system12.pl

Opublikowano

Ja mógłbym dołączyć do projektu również aby wykrywać bugi i być testerem itp.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

up@

Kurwa... spierdalaj.

Naucz sie czytać.

topic@

a co z serwisami ? Tzn. tylko gry czy także serwisy jakieś typu kwejk czy coś ?

Fan happy tree friends.

Nr. gg otrzymują zaufane osoby.

Opublikowano

up@

Kurwa... spierdalaj.

Naucz sie czytać.

topic@

a co z serwisami ? Tzn. tylko gry czy także serwisy jakieś typu kwejk czy coś ?

Każdego rodzaju usługi online. Chętnie się przyłącze i dofinansuje takie projekty oraz odpowiednio wypromuje. Najbardziej jednak zależy mi na grach przeglądarkowych bo w nich jest potencjał.

Opublikowano

Ja rozumiem, że coś się może nie spodobać, ale na maile się odpowiada. Zwłaszcza, gdy inicjatywa wychodzi od Ciebie.

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

Jeśli ktoś ma poważne oferty proszę o kontakt emailowy. Widzę że tu chyba więcej marzyciela i dzieciaków siedzi niż porządnych ludzi. Wiem, że wśród wszystkich tutaj są tacy którzy mogą tworzyć gry, a więc ich zapraszam.

Co do odpowiedzi na emaile to oczywiście odpowiadam ale póki co żadnego nie otrzymałam.

Opublikowano

Wysłany 13 czerwca 2013 00:28 (wg mojego klienta) w odpowiedzi na emaila otrzymanego od Ciebie.

Biorę pod uwagę możliwość, że Gmail zrobił coś nie tak, jak powinien i wysyłam ponownie.

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

No to reasumując,

system12 podpisujący się również jako Sławomir Sleboda chyba do najpoważniejszych ludzi nie należy.

W dalszym ciągu - brak kontaktu, odpowiedzi na maila.

Podpowiem Sławku, nawet jeśli produkt się nie podoba, lub z jakiegokolwiek powodu wycofujesz się to należy o tym poinformować. Tego wymaga zwykła kultura.

Powodzenia w Twoich dalszych poszukiwaniach, ja zwyczajnie straciłem zainteresowanie.

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...