Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bugi po dzisiejszym patchu.

BC'Seed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie jakies dziwne bugi po dzisiejszym patchu? Mnie potrafi przerwać połączenie, wyjebać z lobby, samo gre wyłączyć, FPS'y spadają w chuj, ping rośnie jak głupi w niektórych momentach... Kumplem od Duo ma dokładnie to samo, tez macie cos w podobie?

Opublikowano

Macie jakies dziwne bugi po dzisiejszym patchu? Mnie potrafi przerwać połączenie, wyjebać z lobby, samo gre wyłączyć, FPS'y spadają w chuj, ping rośnie jak głupi w niektórych momentach... Kumplem od Duo ma dokładnie to samo, tez macie cos w podobie?

Dzisiaj miałem tak podobnie lecz tylko przez jakieś 5 minut. No ale może to po prostu wina riotu i jego serwerów.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Jedyne co zauważ to karma jest op xD buff w cholerę 6/0 na support .

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

u mnie ok spróbuj reijnstal kilenta jak to nie pomorze to pisz do saportu.

To są problemy z patchem

Na innych forach ludzie też się rozpisują na ten temat także to nie tylko nas spotkało.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Mnie wyrzuciło 3 razy z lobby i na start miałem ping 200. Ale grałem meczyk przed chwilką i miałem już wszystko git:)

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Opublikowano

Ja to mam taki problem. ze mam stuleje ale to ja nie wiem czy to przez ten patch czy poprosu za malo naciagalem skore pomoze ktos?

199910496651d9d4266c95e.jpg

Pasjonat
Opublikowano

Jest dobry bugor: jak kupisz nashor's tootha i użyjesz bylejakiego spella na smartcaście to crashuje ci grę.

.

Opublikowano

ja mam jakieś dziwne animacje wardów i teleportu do bazy (od poprzedniego patcha), zamiast tego wyświetla mi się duży niebieski kwadrat na minimapie i w tym miejscu i w ogóle, tak jakby animacje mi się mieszały w grze (np. turrety strzelają pociskami ze śladem strzały Q Arclight Varus'a o.O ) wtf?!

Opublikowano

tez mam pingi 200 na start nie wiem co jest grane ;/

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

u was też teraz tak dziwnie wygląda animacja podczas levelowania?

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Mi po tym patchu zaczął ping skakać jak głupi.. Najgorsze, że na rankedach, bo na normalach nie..

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...