Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ekran

Raen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam takie pytanko kolejne dotyczące ekranu z lola. Mam tak, że jak włącza mi się Lol to żeby widzieć zakładkę friendów itp to muszę go ręcznie za każdym uruchomieniem zmniejszać. Nie jest to jakieś mega denerwujące bo rzadko to muszę robić no ale jakby to dało radę jakoś zmniejszyć na stałe to byłoby fajnie ^^ Tak więc pytanie do Was, drodzy użytkownicy da to radę jakoś zmniejszyć czy to zależy np. od cali monitora czy jak? Dodam, że na starym kompie miałem ,,normalny'' ekran z lola :>

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Nie da się. Musisz ciągle jak się zalogujesz przeciągnąć ten "pasek".

Szkoda :/ Na pewno nie da rady? :D Albo chociaż od czego to zależy, że tak jest?

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Podaj jakieś Screeny tego, muszę widzieć dokładnie jak to wygląda żeby jakoś pomóc.

Jak zapodasz screen to dam edita, jeśli będę mógł udzielić pomocy.

edit.

Zmień rozdzielczość

Opublikowano

Podaj jakieś Screeny tego, muszę widzieć dokładnie jak to wygląda żeby jakoś pomóc.

Jak zapodasz screen to dam edita, jeśli będę mógł udzielić pomocy.

http://i.imgur.com/Ca7RgKz.jpg

http://i.imgur.com/Ca7RgKz.jpg

Takie wystarczą czy jakoś inaczej je zrobić chociaż nie wiem za bardzo jak inaczej :>

// Te obrazki to mam wstawić żeby było je widać, czy wstawić je w takiej ramce? Tylko nie wiem jak to zrobić >.<

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Też tak mam na lapku, chyba nic z tym nie zrobisz

Właśnie u mamy na laptopie też tak jest :> ja na kompie też tak mam, na starym tak nie miałem, brat też ma normalnie i koledzy też :D A ja za bardzo nie wiem od czego to zależy :x

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Od rozdzielczości. Na 1366x768 mi obcina, jak zmienię na 1024x768 to już nie. Podobnie jak podłączę sobie lapka do TV i ustawię na 1920x1080 to też jest OK.

Opublikowano

Od rozdzielczości. Na 1366x768 mi obcina, jak zmienię na 1024x768 to już nie. Podobnie jak podłączę sobie lapka do TV i ustawię na 1920x1080 to też jest OK.

Spróbuję zmienić rozdzielczość i zobaczę jak będzie :>

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...