Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ludzi do pracy nad serwerem.

Speq77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zaczne od tego ,iż od pewnego czasu poważnie myśle czy nie zrobić jakiegoś ciekawego priva a choćby dlatego ,że poprostu żadnego ciekawego nie ma. Problemem niestety nie jest to ,iż nie ma na to środków mowa o wykupieniu zagranicznego dedyka z zabezpieczeniami oraz ludzi testujących i poprawiajacych serwer czy też grafiki lecz osoby która od podstaw nauczyła by mnie oraz kumpla tworzyć klijenta edytowac go oraz poprawiać. Jeżeli znajdzie się taka osoba a wiem ,że jest tutaj ich dośc sporo chetnie rozpoczne zabawe i myśle ,że wraz z ludzmi grającymi od tak naprawde czasów kiedy ta gra wyszła i były tylko trzy serwery isro stworzymy coś naprawde atrakcyjnego i nie tylko dla polaków gdzie graczy online bedzie ledwo koło setki. Czekam na wiadomości priv, ( vt,ts3,skype on) . Najlepiej ,żeby osoby były dorosłe.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witaj,
Szukasz...

...osoby która od podstaw nauczyła by mnie oraz kumpla tworzyć klijenta edytowac go oraz poprawiać

Ty raczej szukasz osoby, która nauczy Cię tworzyć serwery, bo Ty nic nie potrafisz. Nie ludzi do pracy..

Nie sądzę, że komuś się będzie chciało szkolić zielonego od podstaw.

Jeżeli ty nawet środków nie masz, to nie widzę sensu w tym temacie, nie ma nic nigdy za darmo. ;)

yo.

@EDIT

To nie był hate, po prostu wyraziłem swoje zdanie.

Opublikowano

1 primo. Jak byś się wczytał na pewno nie napisał byś 3 linijki.

2 primo. Spodziewałem się takich odpowiedzi bo taka jest Polska mentalność (nic nie umiesz nic nie masz - w sumie kto może mnie znać lepiej od Ciebie)

3 primo. Nie jestem sam

4 primo. Napisało już kilka osób aha i dziękuje za odświeżenie tematu nie mam naście lat wiec tego typu komenty naprawde po mnie spływają

A teraz życze Ci miłego wieczoru i mniej kompleksów :)

Opublikowano

Znów wyjdzie server porażka bo, po 2 tyg znudzi mu się robienie eventów i tak dalej ...

nie warto sie uczyć i stawiać servera bo to strata czasu dla lajika;c

I tak nawiasem mówiąc jak chcesz zabłysnąć to pisz: primo, secundo, tertio, quatro.

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Za to ty zabłysłeś bo to z filmu PORANEK KOJOTA :)

Pomoc uzyskałem temat jak najbardziej do zamknięcia dziękuje też za te dwa nic nie wnoszące do tematu komentarze. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...