Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iCrafters [40slotowy] [Freebuild + Survival] 24/7

VeroneczeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg iCrafters

Informacje.png

strzalka.gifTYP: Freebuild + Survival

strzalka.gifSloty: 40

strzalka.gifIP: 46.29.20.175:29917

strzalka.gifPotwory: ON

strzalka.gifZwierzęta: ON

strzalka.gifPvP: ON

strzalka.gifPremium: TAK i NIE

strzalka.gifNether: TAK

strzalka.gifBialaLista: NIE

Administracja2.png

VeroN [Wlasciciel]

TheSeekeer_PL [Wlasciciel]

maurycy1212 [HeadAdmin]

BarLe [Admin]

Sp4rc0PL [Moderator]

pluginy.png
Wszystkie co potrzeba, automatyczne działki, MRL itp. ;)

InformacjeDot.png

Serwer nie padnie po tygodniu.
Serwer jest postawiony na profesjonalnej maszynie. gdzie
przydzielone jest na każdego gracza aż 128mb ram, jest to pełen komfort podczas gry, zapraszamy na serwer.
Posiadamy również forum ;)

Screeny z serwera:

97847463197453777331.jpg

93932812785763992846.jpg

30897459777614953980.jpg

32922484429356051657.jpg

14091814907844477721.jpg

11362181164494189669.jpg

78399437629822987976.jpg

91325084474563927732.jpg

70327902710859351073.jpg

53496060121716926827.jpg

Generator by -outi-

Opublikowano

Trochę dużo czytania, ale czysta prawda o tym serwerze.

Co mogę o nim powiedzieć ? serwer do bani...grałem przez ponad tydzień na nim, i wrażenia ? strata mojego czasu. Początkowo było fajnie, ale z czasem ? skiepścił się i nie ma co na nim grać, a powód nie leży w niczym innym jak w złej administracji, bo towarzystwo do gry jest spoko. Żeby nie było, moją opinie mogę poprzeć argumentami.

Admini-Admini powinni być jak sędzia w sądzi, niezawiśli. Lecz tutaj wygląda to tak, że kto ma w gildii osobę, która ma rangę właściciel, admin, moderator ten jest ustawiony (niezależnie co by się działo wasza gildia zawsze będzie mieć lepiej od innych)

Rozdawanie itemów na survival- Ta, to nawiązanie do 1. Admini rozdają swojej gildii itemy, i jak ktoś powie z tego serwera, że to nie prawda, że ja kłamię, była już afera taka, i tylko 1 admin wtedy kasował wszystkie itemy „Veron” a reszta rozdawała na prawo i lewo rzeczy. Ale odkręcenie tego co pare osób zrobiło nie zmienia faktu ,że nadal rozdawane są tam itemy i się będzie to powtarzać wielokrotnie. Ostatni przypadek był zastosowany do rozwalenia mojej siedziby gildii, platforma 80x80(6400) z dirtu,1 tnt rozwala 8x8(64) z czego wynika ,że na rozwalenie takiego czegoś potrzeba 100 tnt,ale weźcie pod uwage ,że z działa tnt musi być dodatkowe tnt by nadać pędu pociskowi, by ciskać tnt na 80 kratek potrzeba 4-5 tnt do pędu...nie mowa już o rozwaleniu drugiej platformy 80x80(6400) z kamiennych cegieł, gdzie tnt rozwala około 5x5(25)...wyszacowałem ,że tnt na zrobienie takiej demolki to ilość ponad 1300 tnt...ale skąd taka zwykła gildia tyle wzięła w ciągu paru dni -.-

Teleporty adminów do Ciebie- najgorsze co może być, admin, niby wykonuje swoją powinność bo ma pilnować czy ktoś nie chatuje i obserwować ogólną sytuacje. Ale nie ma nic lepszego jak się teleportuje do Ciebie admin z wrogiej gildii by wykonywać swoją powinność. Gratulacje za taką administracje ( przy czym wychodzą wasze kordy na całą gildie).Za każdym razem jak nas odkrywali to się przenosiliśmy jeszcze dalej, i o dziwo im dalej przenosiliśmy tym szybciej nas znajdywali, ostatnio poszliśmy na współrzędne x:27000 Z:-10000 (spawn jest w pobliżu 0) jeżeli weźmiecie taki obszar to wychodzi wam 300 milionów kratek...jeżeli ktoś na takim obszarze znajdzie normalnie gildie w ciągu 1 dnia to gratulacje.

Teleporty wrogich graczy do Ciebie przez adminow- Tak i taki przypadek mi się zdarzył ,że admin teleportował osobę z wrogiej gildii do mojego moob spawneru – na szczęście tylko 1 raz.

Brak anty xraya- Serwer nie jest wyposażony w żadnego anty xraya, ponoć był zmieniany 3-4 razy ,ale za każdy razem jak wgrali to po paru dniach ponoć przestawał działać(niektórzy gracze na to zwracali uwagę).W momencie w którym rzuciłem grę na tym serwerze anty x raya nie działał tak mi powiedziano. Admin nigdy tego nie naprawi, no ale cóż to jeszcze dziecko jest.

Administracja ignoruje problemy graczy- Jak prosiłem administracje o naprawienie netheru na sv, bo nie działał to musiałem czekać na to ponad 4 dni... to jednak jest trochę za dużo.

Gildia admina czegoś nie ma to Ty też tego nie możesz mieć-miałem taki przypadek ,jak się przenosiłem 3 razy i przeszedłem prawie 30000 kratek napotkałem pare spawnerów etc z czego moderator pluł się do mnie ,że znalazłem takie książki jak ostrość V, pogromca nieumarłych V ,moc V, wydajność V co lepsza twierdził ,że to są admińskie itemy -.-‘ „bo to niemożliwe znaleźć takie książki na survivalu ,tylko z creativa takie się ma...”

Ogólnie serwer należy do jednego z kolejnych serwerów założonych przez gimnazjalistów, nic profesjonalnego zwykła amatorka dodatkowo administracja nie zwraca się z szacunkiem do graczy, oczywiście serwer też ma swoje plusy, ale jest ich znacznie mnie niż wad ,ogólnie nie polecam można znaleźć wiele innych znacznie lepszych serwerów, ale jeżeli ktoś mimo wszystko chce próbować na własnej skórze to już jego wybór. I na koniec ,szczerze bym się nie zdziwił, gdyby ktoś z serweru nazwał mnie hejterem lub by się pojawiły pozytywne komentarze, no bo co tu wiele mówić, jak się pomacha komuś czymś co się nie ma na serwerze ,to zaraz zacznie wykonywać każde polecenia by „ową” rzecz otrzymać.

Nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...