Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer za 3500 zł

nek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chce kupic komputer do gier za 3500 zl, chce grac w najnowsze tytuly na ultra.

Myslalem nad takim czyms:

Procek: intel core i5-3570K

ram; 8 GB

karta graf: GeForce 660 Ti

System: win 8 64 bit

dysk twardy to jakis 2 TB.

Jak macie cos lepszego to podajcie gotowy zestaw do zamowienia, ma byc za 3500 sama skrzynka

Opublikowano

oczywiście:

Sapphire/Asus/Gigabyte wh.e HD7950

I5 2500k + OC

Fortis HE1225

8 GB Crosair/KIngston wh.e

be quiet! L8 530W

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

ja za 3 dni kupuję podobny, procek i5 4670k, grafa jak chcesz mieć wydajnie, ale nieco gorszą budę niż ja to polecam radka 7950/70, mobo albo asrock extreme 4-m, albo msi z87-g45 gaming(msi ja kupuję), buda to gladius m40, lub drożej, ale duzo lepiej regnum l50(ja kupuję, 280zł), dysk wd caviar blue 500/750GB. cooler macho/fortis 8gb dowolnego ramu 1600mhz cl9, zasilacz spc deus 500/600w(500 lepiej wykonany niż 600w.)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

nie chce tworzyć nowego tematu więc napiszę tutaj czy

Thermalright HR-02 - Macho zmieści się do SilentiumPC Gladius M40

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

na takim sprzęcie możesz pomarzyć w zagranie w Crysis 3 ja niestety też ;/

Witam, chce kupic komputer do gier za 3500 zl, chce grac w najnowsze tytuly na ultra.

Myslalem nad takim czyms:

Procek: intel core i5-3570K

ram; 8 GB

karta graf: GeForce 660 Ti

System: win 8 64 bit

dysk twardy to jakis 2 TB.

Jak macie cos lepszego to podajcie gotowy zestaw do zamowienia, ma byc za 3500 sama skrzynka

ja się aż tak nie znam ale mogę pomóc coś złożyć lepszego :) jak coś to napisz pw albo cytuj mój post

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

nie chce tworzyć nowego tematu więc napiszę tutaj czy

Thermalright HR-02 - Macho zmieści się do SilentiumPC Gladius M40

Nie, brakuje 0,3mm, blacha z przodu musiała by byc zdjęta, albo by sie wybrzuszyła, co by nieładnie wyglądało + można uszkodzic cooler/ porysować obudowę przy zakładaniu/zdejmowaniu panelu.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

spoko dzięki a do autora sorry że się wepchałem ale nie chciałem robić syfu w dziale o taką małą drobnostkę

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...