Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]975rp?

Deo123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam właśnie zarobiłem na refach 975rp i nie wiem czy kupić kogoś za 6300 pz (za to rp) lub kupić kogoś (mam tylko 2100 pz ((ale mogę się wstrzymać do 3150 pz lub 4800 pz to jest max *nie chcę mi się zbierać do 6300 :D) i skórkę do nie go może poczekać na nowa postać i ja kupić za rp? albo może skórkę do warwicka? jeśli ww to jaka jest najfajniejsza ? proszę o szybką odpowiedz.

6JuGEp.png

Posty: 50+,100+,150+,200+,250+,500-,1000-,....

Opublikowano

za RP kupuj tylko Skórki ...

Rp tak szybko nie kupisz , A postacie mozesz zawsze kupować za IP ..

Ja polecam ci dozbierać do fajnej klasy która ci sie podoba i pograać nią i dopiero kupić do niej skorke
Albo poprostu zbieraj sobie rp .:)

Ja tak zbierałem :) , a tu wpadlo 10 zl a to 20 i uzbieralm na Pulsfire Ez , ale niestety dostalem perma xdd :D i takie zycie :(

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

a proponujecie jakieś szczególnie fajne postacie ? lubię grać wszystkim oprócz adc :D

6JuGEp.png

Opublikowano

Foxfire Ahri (była na przecenie :C)

Phoenix Quinn ( wiem, że nie lubisz adc, ale możesz nią pójść na topa)

Bezgłowy Hecarim

Ognisty Wukong

Tyrant Swain

Steel Legion Lux/Garen

Nie wiem jakie masz postacie, więc ot tak nic Ci nie zaproponuję :P Te skórki mi się podobają najbardziej ^^.

4gn9yu.jpg

tumblr |

Opublikowano

a proponujecie jakieś szczególnie fajne postacie ? lubię grać wszystkim oprócz adc :D

Szczególnie fajne postacie?

Myśle że fun z gry jest kha zixem, również sejuani czy też Vayne.

Jezeli nie masz Nauthiliusa to go kup bo teraz jest bruken w tym sezonie.

Na top to irelia też bardzo duży fun z gry.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

a Może katarina? jakaś skórkę polecacie ? (katarine już mam)

Postacie jakie mam : Annie, Cho'Gath, Corki, Dr Mundo, Evelyn, Katarina, Nidalee, Poppy, Ryze i Zac. ( wiem ze mam mało ale mam dopiero 17 lvl :D )

Jakieś fajne skórki do tych lub do 3150 pz ? oprócz Corki bo nie lubię adc a kupiłem i już nie mam refundow. :D

6JuGEp.png

Opublikowano

@ref

6JuGEp.png

Opublikowano

Polecam ci Fizza , niesamowity APC bardzo mało postaci go kontruje za to on kontruje prawie wszystko , łatwo sie na nim nafeedować :) + combo Q/W/E / R/E/Q/W / R/Q/W/E :)

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

a Może katarina? jakaś skórkę polecacie ? (katarine już mam)

Postacie jakie mam : Annie, Cho'Gath, Corki, Dr Mundo, Evelyn, Katarina, Nidalee, Poppy, Ryze i Zac. ( wiem ze mam mało ale mam dopiero 17 lvl :D )

Jakieś fajne skórki do tych lub do 3150 pz ? oprócz Corki bo nie lubię adc a kupiłem i już nie mam refundow. :D

Lux + ten nowy skin, całkiem fajny jest.

• Double snare
  • Aoe slow
  • Ogromny zasięg
  • Shield
  • Przyjemny pasyw
  • Mocne midgame

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...