Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Generał C na 14 lvl?!

Skorpion.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Grając w bfh zauważyłem gracza, który na 14 lvl ma najwyzszą rangę pokazową-generał C

Screen:

http://screenshooter.net/0119209/irelmed

LInk do jego profilu:

http://www.battlefieldheroes.com/pl/heroes/335038079

Generał C to Generał 100, każda ranga wynosi 16000 expa, wiec jakim cudem koles z ok 0,5mln expa ma tą rangę?

Dzięki za odp :)

Pozzdrowionka

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Eee? Coś więcej powiesz? Bo nie rozumiem :x

Serwer Branzone, był bug na nim otóż, zadając 1 obrażenie otrzymywałeś 1 rangę.. Jak narazie serwery branzone są niedpostępne.

mhraed.png

Opublikowano

Serwer Branzone, był bug na nim otóż, zadając 1 obrażenie otrzymywałeś 1 rangę.. Jak narazie serwery branzone są niedpostępne.

Tak, masz rację, oprócz tego, że severy Branzone są niedostępne. Otóż jest to nieprawda. Nie każdy server jest offline - tylko te, które były "zbugowane".

@TOP

Jedna ranga to 16000 zadanych dmg, nie exp. Taka poprawka.

Jest to spowodowane serverami Branzone. Mi się nie udało dostać na dany serv - z resztą, i tak był po 5 sekundach wyszedł ;) Dokładniej wytłumaczył lasewiner, co to jest :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Tak, masz rację, oprócz tego, że severy Branzone są niedostępne. Otóż jest to nieprawda. Nie każdy server jest offline - tylko te, które były "zbugowane".

@TOP

Jedna ranga to 16000 zadanych dmg, nie exp. Taka poprawka.

Jest to spowodowane serverami Branzone. Mi się nie udało dostać na dany serv - z resztą, i tak był po 5 sekundach wyszedł ;) Dokładniej wytłumaczył lasewiner, co to jest :)

Ja trafiłem, wbiło mi się 9 rang w 30 s, myślałem WTF ? tylko wyszedłem bo kiepska misja była :X

mhraed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...