Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postać dobra z lee sinem.

OrderMea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam postaci zamiennej która będzie dobra jeśli przeciwny team weźmie contre na lee. Zastanawiam się nam Malzaharem i Dianą. Mogą być ad/ap.

Opublikowano

@up polecam zapoznac się najpierw z translatorem/słownikie j. angielskiego najpierw i dopiero komentuj...

@t na lee sina pantheon jest ok. harrasuje go z q stunujesz pod turretem o ile lee jest agresywny,

ewentualnie jak biore kennena bo mam stuny co chwile i go trzymam na odległośc przez swój range z q ;)

malza też jest ok tylko lee może wziąśc trochę dmg-u ze swojego shielda

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

@up polecam zapoznac się najpierw z translatorem/słownikie j. angielskiego najpierw i dopiero komentuj...

@t na lee sina pantheon jest ok. harrasuje go z q stunujesz pod turretem o ile lee jest agresywny,

ewentualnie jak biore kennena bo mam stuny co chwile i go trzymam na odległośc przez swój range z q ;)

ta, a lee sin maksuje shielda na pantheona, panth mu nic nie robi i tylko traci mane aż w końcu nie ma jej i lee sin zabija.

lee sin jest dobry na kennena bo ma dojście do niego, ale matchup zależy od skilla

ja bym wziął dariusa, lee słabo mu daje rady, przeciwko renektonowi też nie za łatwo mu się gra.

na jaką linie w ogóle?

<>

Opublikowano

Bierz Riven, jest mocna przeciw wszystkiemu - zbuduj Black Cleavera i coś na dmg, na przykład Infinity albo Lasta jeśli budują armora i niszczysz.

Who cares?

Opublikowano

Witam.

Szukam postaci zamiennej która będzie dobra jeśli przeciwny team weźmie contre na lee. Zastanawiam się nam Malzaharem i Dianą. Mogą być ad/ap.

Autorowi tematu chyba chodzi o co innego koledzy.Jak dobrze zrozumialem, grasz lee sinem, ale gdy pickuja countera nie wiesz kim grac, tak ?

Opublikowano

Autorowi tematu chyba chodzi o co innego koledzy.Jak dobrze zrozumialem, grasz lee sinem, ale gdy pickuja countera nie wiesz kim grac, tak ?

tak ;)

Opublikowano

Wiesz, lepszy nie jesteś " wziąść " ?

@top Pantheon, Kennen, Teemo sobie jakoś z nim radzą.

lucyfergif.gif

Opublikowano

up wtf. naucz sie kur. czytac...

Pytanie do zalozyciela, chcesz podobna postac czy moze cos mocnego ? i na jaka linie ?

Contrami na lee są. Ryze,Fidle,Master i dobrze sobie z nim radzą panth oraz Jarvan. Poszukuje postaci która jest w stanie wygrać linie z nimi. (chodzi oczywiście o mid) lub dobrze sobie z nimi radzi.

Może być coś podobnego do lee ale nie pogradze nowością ;)

P.S Gram typem Assasina tzn nie wbijam w tf jak idiota, tylko spokojnie czekam na skile poza walką i gdy cd się naładuje wbijam.(mowa o lee)

Opublikowano

ale wy wszyscy tu jesteście rozjebani ?

autor nie pyta się kto countruje lee sina, w sumie to zadał 2 pytania... w temacie kto dobrze współdziała na lini z lee sine, czyli gra normala standardowa stara meta 2-1-2 , i kto razem robi rozpierdol z lee sinem w jednym teamie

a znowu z treści wynika, że co ma picknąć kiedy enemy weźmie countre na lee sina,

w sumie to autor chyba sam nie wie co pisze, bo to wszystko jakieś nie logiczne

Edit : up@ mi się wydaje, że dobrą postacią będzie elise, pierdoli heale YI i fiddla , tak jak i pierdoli ulta j4, pantheon jest chyba jej counterem, ale to wszystk ozależy od umiejętności, co to ryza nie mam pojecia

Opublikowano

ale wy wszyscy tu jesteście rozjebani ?

autor nie pyta się kto countruje lee sina, w sumie to zadał 2 pytania... w temacie kto dobrze współdziała na lini z lee sine, czyli gra normala standardowa stara meta 2-1-2 , i kto razem robi rozpierdol z lee sinem w jednym teamie

a znowu z treści wynika, że co ma picknąć kiedy enemy weźmie countre na lee sina,

w sumie to autor chyba sam nie wie co pisze, bo to wszystko jakieś nie logiczne

Edit : up@ mi się wydaje, że dobrą postacią będzie elise, pierdoli heale YI i fiddla , tak jak i pierdoli ulta j4, pantheon jest chyba jej counterem, ale to wszystk ozależy od umiejętności, co to ryza nie mam pojecia

Sory mam zawrót głowy. Gdy przeciwnik picknie jedną z wyżej wymienionych postaci jestem w dupie bo moim mainem jest lee. Dlatego szukam postaci zastępczej która da sobie rade z contrami lee lub przeżyje z nimi na lainie.

Tak wiadomo im wyższy poziom tym country stają się mniej istotne ale lee vs ryze nie daje sobie rady lub kończe na równych statach. Zagrałem nim ok. 300-400 gier jednak ostatnie 2 miechy gram nim na midzie.

Opublikowano

także, tak jak powiedziałem, wg mnie dobrą postacią była by ELISE i cassio, ta druga jest najlepszą countrą na ryza, i z resztą wymienionych przez cb championów nie powinna mieć problemów ze względu na bardzo duży zasięg i ciągły harras, grasz ostrożnie i wygrywasz :)

Opublikowano

Diana jest bardzo dobra ale niestety nie ma jak uciec przez co łatwo ją dopaść.

Weź może Teemo (pewnie będzie flame od drużyny na rankedzie xD) lub Fizza. Fizz jest zajebiście wkurzającym championem na midzie i w sumie na innych liniach. Spore dmg, może uniknąć umiejętności no po prostu ma skok do góry przez co nie może być trafiony.

Sam zbieram na Fizza bo zbanowali mi konto i muszę od nowa kompletować moje champy ;[

1372794467-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...