Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dom Auckyjny (wypłacanie hajsu)

maksymil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnośnie domu aukcyjnego. Czy jeżeli nie mam ukończonych 18 lat, które są wymagane ,żeby móc kupować/sprzedawać w domu auckyjnym to mogę np: wpłacać/wypłacać pieniądze z PayPala rodzicielki? Zastanawiam się, czy warto kupić bo bardzo kręci mnie dom aukcyjny.

Pentakille [Ranked]

• Fiora (1) • Nidalee (1) • Ezreal (1) • Graves(1) • Cassiopeia (1) ♦

Pentakille [Normal]

• Gangplank (1) • Master Yi (1) • Cassiopeia (1) ♦

Opublikowano

aha, niebardzo znam sie na paypalu. a jak wyglada caly przebieg wyplacania? Oferuje przedmiot za x eur i ktos go kupuje przesylajac mi jakas tam wirtualna walute , ktora moge przelac na DOWOLNE konto paypal ? czy tylko to przypisane do mojego imienia i nazwiska? aha - i czy pieniadze z paypala mozna wymienic na te prawdziwe, zeby zaplacic w sklepie?

Pentakille [Ranked]

Pentakille [Normal]

Opublikowano

To działa tak, że przypisujesz konto paypal do konta na battle necie. Za kazda transakcje blizz zabiera 1 euro (nie wiem czy nic sie nie zmienilo) prowizji.

Z Twojego paypala możesz przelac pieniadze tylko na inne konto bankowe/paypala.

W zaden sposob nie zaplacisz paypalem w sklepie, ale po przelaniu pieniedzy sobie na konto mozesz je pozniej wyplacic w bankomacie ;>

Opublikowano

A czy to konto paypal musi być zatwierdzone? Bo ja konta bankowego nie mam, więc nie idzie zatwierdzić konta na paypalu.

Pentakille [Ranked]

Pentakille [Normal]

Opublikowano

Niestety musisz wykonać jednorazowo transakcję aktywującą konto... takie wymogi.

Możesz przelać kasę z konta kogos znajomego/rodziców i od razu odesłać pieniądze z powrotem ;)

Opublikowano

Ale czytałem, że trzeba przelać z konta o tym samym imieniu i nazwisku..

Pentakille [Ranked]

Pentakille [Normal]

Opublikowano

Ale czytałem, że trzeba przelać z konta o tym samym imieniu i nazwisku..

Możliwe, że to przeoczyłem bo przelewałem ze swojego konta.

Co stoi na przeszkodzie w założeniu sobie konta w banku? Chyba od 15rż niektóre banki oferują taką możliwość. :)

Opublikowano

Powiem tak Paypala uzywam już pare lat...

Aby wyciągnąć pieniądze z Paypala na swoje osobiste konto. to Twojte konto Bankowe musi być powiązane z Paypalem. I oczywiście Konto bankowe musi posiadać Imie i Nazwisko takie same jak na Paypalu.

Jeśli sprzedajesz coś i chcesz aby Kupiec przelał ci Pieniądze.. To podajesz mu Email konta ten któym się logujesz do systemu paypal

Jeśli chcesz wpłącić przelewem błyskawicznym na konto - musisz mieć konto bankowe o tym samym imieniu i nazwisku co Paypal

Co do przelewów normalnych czyli do 5 dni roboczych. to tam Chyba każdy możę ci przesyłać Pieniądze :)

Jeśli czegoś nie rozumiesz możesz napisać mi na skype to ci wytłumaczę wszytko i odpowiem na każde twoje Pytania;0

skype - wojteklo5 ;)

xxx

Admin Cienia
Opublikowano

Nic prostrzego niż paypal niema, warto się pobawić jeśli na prawdę masz coś dobrego do sprzedania.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...