Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bug już nie działa?

sweetgrove12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ostatnio był ciekawy bug, dzięki któremu można było mieć wszystkie skiny w grze za nic. Teraz został on chyba usunięty, ponieważ dzisiaj udało mi się to dwa razy, a za każdym razem pokazywało mi się, że nie mam wgl postaci, a w grze byla ta skorka, ktora wykorzystywalismy do bugowania. Czekam na wasze opinie ;d

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Podobno nie ma być banów, bo to nie wprowadzało nic złego w życie tzn. nie wprowadzało niczego takiego jak np. Flash co 0,1sek. ;d

Chociaż zobaczymy co riot zrobi.

Opublikowano

Tylko, że co grę można było wybierać skina a w tamtym czasie riot sporo kasy stracił, bo ludziom się skinów nie chciało kupować. Myślę, że polecą bany, ponieważ używali za darmo coś, co było za kasę.

Przez te kilka dni nikt praktycznie nie kupował skinów za RP bo mieli za darmo, tak stracili dość sporo kasy. Raczej nie sądzę, żeby dużo ludzi kupiło. A co do sprawdzenia skinów to od tego są Skin Spotlight'y i PBE.

Opublikowano

hehe czemu traci kasę ? Zią czysta reklama , tylko człowiek sobie zobaczył teraz wie że jest ok i kupi ...

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Tylko, że co grę można było wybierać skina a w tamtym czasie riot sporo kasy stracił, bo ludziom się skinów nie chciało kupować. Myślę, że polecą bany, ponieważ używali za darmo coś, co było za kasę.

Nie stracili kasy, teraz nawet mogą na tym zarobić gdyż komuś mógły się spodobać animacje skina na którym grał i być może ta osoba kupi go.

652601399840421198520.png

Opublikowano

aaaahhhh, ok, myślałem, że właśnie można je było uzyskać na zawsze... a to nie, w takim razie bany raczej nie polecą, może co najwyżej ostrzeżenia lub kilkudniowe blokady.

Opublikowano

lol to już nie działa

3626ee3dd5525dc6c9f6e04c669323c1.jpg?132

Myśle, że bany nie polecą, ponieważ nie wprowadza to nic w życie, co zaszkodziło by firmie Riot. Ale kto wie ? :ninja:

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Ale przecież sam riot pisał gdzieś na forum, że banów nie będzie.

Skąd takie informacje? Ja w odpowiedzi do ticketa w supporcie dostałem info że bana nie dostaną te osoby które tego użyły tylko na grach customowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...