Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] po patchu kha

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up. W>Q>E może Ty tak robisz bo masz 20lvl ...

Kha dalej buduj tak samo i rozwijaj spelle, moim zdaniem nerfa jakiegos super nie dostal...

Opublikowano

Kha dalej buduj tak samo i rozwijaj spelle, moim zdaniem nerfa jakiegos super nie dostal...

Trochę się mylisz, kolego. Zmiany są spore, więc teraz faktycznie lepszą opcją będzie W>Q>E. Bynajmniej dla mnie.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Jest zbyt świeżo po po zmianie żeby na 100% powiedzieć co teraz lepsze. Wg. mnie tak jak po staremu tak może być dalej najlepiej, ale można się zastanowić nad opcją E>Q>W lub E>W>Q

deidara2.png

Opublikowano

Jeżeli mówimy o ewolucji to W>E>Q

zaś gry o maxowaniu W>Q>E

Nadal jest mocny.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

kurcze! liczyłem na to że dostanie nerfa a tu duuuuupa :'( dziś kha (mając 200hp) zdjął na Q,E+aa teemo z full HP (ok 1800 HP'a), a nie był jakoś super mocno feednięty. RIOT chciał go znerfić, a dostał buffa (i to jeszcze jakiego!)

Opublikowano

W dalej jest na Kha priorytetem w ewolucjach. E z kolei zajmuje nadal miejsce drugie pod względem przydatności z ewolucją. Trzecią ewolucję trzeba przemyśleć aczkolwiek ja obecnie wybrałbym Q zamiast R.

Maxowanie skilli zostaje tak samo.

Opublikowano

kurcze! liczyłem na to że dostanie nerfa a tu duuuuupa :'( dziś kha (mając 200hp) zdjął na Q,E+aa teemo z full HP (ok 1800 HP'a), a nie był jakoś super mocno feednięty. RIOT chciał go znerfić, a dostał buffa (i to jeszcze jakiego!)

Oni nie chcieli go znerfić chcieli by nie ownił wszystkiego po prostu stojąc sobie i strzelając z W i żeby to W nie miało aż tylu zalet praktycznie bez żadnych wad

deidara2.png

Opublikowano

A kto normalny tak nie maxuje?

Co do khazixa to ja nie ewolułowałem nigdy r tylko wolałem q teraz po zmience wszyscy tak będoą robić :D

ps szkoda ze nie możne użyć w w trakcie skoktu, dawało to niezłe morale w walce (wyglądało jakbyśmy z w zrobili taki dmg)

ps 2 srać mi sie chce

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...