Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Diamenty

-Goku-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie już nie ma ale czasami wystpuje bug że jak nie zbierzesz diamentów danego dnia to następnego pokazuje że nie przerwałeś serii i możesz ja kontynuować bez wydawania Sb

Opublikowano

Nie już nie ma ale czasami wystpuje bug że jak nie zbierzesz diamentów danego dnia to następnego pokazuje że nie przerwałeś serii i możesz ja kontynuować bez wydawania Sb

Ten "bug" występuje, gdy mają jakieś problemy z serwerami, mi np. kilka razy się zdarzyło, że serwery były wyłączone a była już godzina 22-23 i nie mogłem zebrać diamentów, a rano było można kontynuować :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

@up

Nie koniecznie

Ja jak nie miałem za bardzo czasu to nie wbijałem do nfs'a przez 3 dni gry wszedłem czwartego dnia ku mojemu zdziwieniu Ikonka z prawej była na zielono i gry zebrałem diamenty normalnie pokazało że mam kolejny udany dzień zbiorów

A to że o 22-23 wyłączą serwery nie znaczy że dali tobie jakiś bonus, bo przecież miałeś cały dzień na ich zebranie

Opublikowano

Nie tylko mi :) Jak by nie patrzyć, nie zapowiedziane wyłączanie serwerów to nie nasza wina, więc chcąc nie chcąc wypada dać dodatkowy dzień na zebranie.

Z resztą, wiadomo jak jest z tą grą :) bug na bugu.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...