Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skille i bony

Victoremque

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do Was pytanie , te skille się same pojawiają w tych kwadratach czy
trzeba jakieś misje robić ,albo je tam jakoś przeciagnąć ? Mam 5 lvl i
nie mam żadnego skilla ,tylko ten podstawowy gram shadow'em. A i co to
znaczy " evasion rating" (mógłby mi ktoś opisać podstawowe bony)?? Czemu niektórych itemów nie mogę założyc bo
są czerwone??

Opublikowano

skille jako skille tu nie występują. aby użyć skilla musisz do slotu w eq wsadzić gema odpowiedniego koloru. gemy dostajesz za zadania. jak wsadzisz gema wtedy na pasku masz skilla.

mój english nie jest perfekcyjny ale evasion rate to chyba szansa na unik.

żeby ubrać item musisz spełnić wymagania, np czapka potrezbuje 20 siły więc jeśli masz 15 siły to jej nie ubierzesz.

Opublikowano

Cześć.
Nowe skille dostajesz dzięki kryształom, które zwą się Gemy. Aby aktywować Gema musisz włożyć go do miejsca w danym itemku.
Sposób pozyskania gemów:
- Wykonywanie misji
- Dropienie z mobów
- Kupienie u NPC
- Handel z innymi graczami

Dodatkowo Evasion Rate to jest to ochrona, jeśli ktoś Cię atakuje to pierw spada Ci poziom ochrony a dopiero później życie.
Ochrona ta regeneruje się.
Wygląd Evasion Rate(to duże półkole wokół HP):
http://prntscr.com/19kxf8

Pozdrawiam, Strup3k.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Ok, już ogarnąłem, czym różnią się klasy postaci? Bo dla mnie to jest bez sensu jak ja na shadow'ie mogę założyc różdżkę ,albo łuk czy jakiś młot. I w shadow'ie nie mogę w ogóle dawać w siłę .. czy mi się tylko wydaje... ,ale od tego czerwonego nie ma żadnej kreski.

Opublikowano

Ogólnie w tej grze jest tak, że niektóre postacie możesz zbudować wg. własnego uznania. Na przykład Shadowem możesz zrobić się pod łucznika.
Różnica jest tylko taka, że przy wybraniu np. Shadowem masz na początku więcej atrybutów pod tą postać, oraz nie wszystkimi postaciami można się budować po inne. Bodajże Maruderem nie można używać różdżki.

@down.
Racja, pomyliło mi się ;3

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Cześć.

Nowe skille dostajesz dzięki kryształom, które zwą się Gemy. Aby aktywować Gema musisz włożyć go do miejsca w danym itemku.

Sposób pozyskania gemów:

- Wykonywanie misji

- Dropienie z mobów

- Kupienie u NPC

- Handel z innymi graczami

Dodatkowo Evasion Rate to jest to ochrona, jeśli ktoś Cię atakuje to pierw spada Ci poziom ochrony a dopiero później życie.

Ochrona ta regeneruje się.

Wygląd Evasion Rate(to duże półkole wokół HP): http://prntscr.com/19kxf8

Pozdrawiam, Strup3k.

to duże półkole wokół HP to energy shield... jak wspomniałem wyżej evasion rate to szansa na uniknięcie ciosu. i wie to taki noob jak ja po paru godzinach gry. a jak się nie wie o czym się mówi to lepiej nic nie mówić bo można kogoś wprowadzić w błąd ;>

Opublikowano

hehe ja czekam aż mi kolega pobierze xD myślę że nie będę miał takich problemów xD np w torchlight2 mam 92lv , więc doświadczenie mam . Co do różnicy klas , myślę że co lv dostają inne atrybuty , wiadomo co lv zwiększa się życie, mana , obrona itp ale u jednej więcej ,u drugiej mniej . Napewno wojownik będzie mam co lv więcej obrony , życia , a shadow ataku i szansy na unik .

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...