Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GT S3350

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Otoz mam telefon do zrobienia ktory dostalem od kolegi. Przy wlaczeniu trzeba wpisac Phone Code, ktorego nie znam. Wiem ze da rade w Samsungach wejsc w tak zwany Recovery Mode akurat nie wiem jak na tym modelu sie wchodzi :c

Prosze o pomoc

61093c6efb.png

Opublikowano

Ten telefon z tego co doczytałem na google nie ma androida, to po pierwsze że temat powinien w innym dziale być, a po 2 to doczytałem coś takiego

ur defalt phones codes is 12345 or 00000 u can use it
Default 4 Digit user code: 1234 or 0000
Default 6 Digit Security code: 123456 or 000000

czyli to są te phone code, spróbuj ich użyć, bo nie widze nic w googlach o recovery w tym telefonie

Opublikowano

Ten telefon z tego co doczytałem na google nie ma androida, to po pierwsze że temat powinien w innym dziale być, a po 2 to doczytałem coś takiego

czyli to są te phone code, spróbuj ich użyć, bo nie widze nic w googlach o recovery w tym telefonie

Tego telefonu nigdy nie odpalalem i tez doczytalem sie dopiero po napisaniu tematu ze nie ma Androida :c

Narazie flashuje, po pozytywnym zakonczeniu napisze ewentualnie poradnik co i jak :D

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...