Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Oferuję tworzenie tanich launcherów!

Heniut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Zapewne wiele twórców nowych serwerów szuka tanich launcherów.
Ja oferuję tworzenie własnego który przykładowo wygląda tak:
3dWiw.png

Funkcjonalność
- możliwość dodania newsów
- możliwość dodania obrazka/obrazków/tła
- możliwość dodania odnośników do forum serwera itp.

Wymagane
- posiadanie własnego serwera FTP na którym będą pliki serwerowe (spokojnie nikt wam się nie włamie, w rozmowie wszystko wyjaśnię :))
- płatność na PayPal, cena do ustalenia (gwarantuję niską...)

Jak to działa

Aktualizuje odpowiednie foldery z serwera, a następnie uruchamia klienta :)

Kontakt
Skype - heniutx
GG - 3027377

Zapraszam i pozdrawiam!

P.S.
W temacie proszę jedynie o opinie osób które już zakupiły launcher czy są zadowolone itp. ;)

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

I niby ty masz sprzedawac to "coś" ? przecież to wygląda jak form z buttonami i z labelem i bez grafiki, a sorry dodales niebieskie tło o.O

Na tym forum i jak na ep*p są darmowe i bardziej funkcjonalne patchery i z 10000000x lepszą grafiką.

I chyba nie czytałeś regulaminu forum "zakaz handlu"

I ty jestes MPC CODERS TEAM to ja jestem Michael Jackson kto dla takiego murzynka ktory robi patchery i inne gówna z tutorialów dal range mpc coders ?

Opublikowano

I niby ty masz sprzedawac to "coś" ? przecież to wygląda jak form z buttonami i z labelem i bez grafiki, a sorry dodales niebieskie tło

Wyraźnie jest napisane, że mogę dodawać jakie kto chce obrazki itp. to już ustali sobie klient

Na tym forum i jak na ep*p są darmowe i bardziej funkcjonalne patchery i z 10000000x lepszą grafiką.

To dlaczego już miałem parę zleceń?

I chyba nie czytałeś regulaminu forum "zakaz handlu"

Chyba ty nie czytałeś regulaminu forum jest tylko i wyłącznie zakaz handlu kontami.

I ty jestes MPC CODERS TEAM to ja jestem Michael Jackson kto dla takiego murzynka ktory robi patchery i inne gówna z tutorialów dal range mpc coders ?

To, że sprzedaję patchery to znaczy, że nie zasługuję na MPC Coders Team? Proszę Cię, nie udzielaj się już w tym temacie... (p.s. myślisz, że jacyś wielcy programiści co robią np. w google czy gdzieś tam, nie robią, żadnych "mniejszych rzeczy"? no lol..)

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...