Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Samsung Galaxy s3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Niech napiszą tylko ludzie którzy posiadają ową komórkę i się na jej temat wypowiedzą czy jest dobra czy też nie.

Opublikowano

Jak masz opcje to zaopatrz się w wersje LTE - ma 2 GB ramu, przez co multitasking jest bezproblemowy.

Ogólnie to wiele nie można mu zarzucić. Jednym z niewielu minusów jaki posiada to słabej jakości materiały obudowy. Plastik w telefonie za tę cenę to nie jest coś, czym można się pochwalić. Tu właśnie widać arogancje Samsunga. Wyrobili sobie markę i teraz mają wszystko gdzieś. Ale to nie o tym temat...

Rozglądając się po allegro za podobną cenę, może trochę większą masz Xperie Z, która bije na głowę ten telefon.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Mój kumpel ma Xperie Z tak to już jest ogromna komórka.

Wiem ze galaxy s3 jest wykonany z plastiku, ale dla tego po zakupie komórki kupuje się też do niego obudowę.

A jak z wytrzymałością baterii? I w ogóle tnie coś?

Opublikowano

Mój kumpel ma Xperie Z tak to już jest ogromna komórka.

Wiem ze galaxy s3 jest wykonany z plastiku, ale dla tego po zakupie komórki kupuje się też do niego obudowę.

A jak z wytrzymałością baterii? I w ogóle tnie coś?

No tak 5' :)

Bateria 2100 mAh. Przeciętna. Nakładka TouchWiz jeszcze bardziej obciąża baterię i pamięć.

Nic ciąć nie powinno, tylko 1GB ramu może za jakiś czas być mało.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Telefon, jak najbardziej dobry. Jeżeli dbasz o telefon, to plastik nie powinienen sprawiać problemu. Bateria jest kijata, ale na rynku są dostępne 3300 mAh i 4100mAh. Pierwsza jest oryginalna od Samsunga i kupisz ją za 200 - 400 złotych (nie pamiętam). Jak wyżej powiedział, najlepiej dołożyć 100 złotych i kupić wersję LTE. Polecam ten telefon, lecz za te pieniądze są sporo lepsze smartfony., takie jak LG Swift G, czy Sony Xperia SP LTE. Oby dwa modele posiadają identyczne GPU, co w Galaxy S IV, czy HTC One.

Opublikowano

Aktualnie posiadam Samsunga Galaxy S III z tym, że LTE z plusa. Jeżeli chodzi o jego wnętrze nie mam większych zastrzeżeń. Nie odczułem jakichś większych przycięć, lagów etc. Gry z którą miałby problem także jeszcze nie znalazłem. Bateria również starczy przy normalnym użytkowaniu do wieczora.Wykonanie natomiast pozostawia wiele do życzenia, mam na myśli klapkę która jest wykonana ze słabego jakości plastiku- w telefonie za tą cenę jest to niedopuszczalne. Denerwujący jest też fakt, że Samsung strasznie zwleka z aktualizacją do 4.2.2. Jednak mimo wszystko można im to wybaczyć, bo wiele nowych funkcji z Galaxy S IV mają przenieść na SIII. Reasumując mogę polecić ten telefon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...