Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wyprzedaż aut policyjnych

PavelGie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Porsche 911 GT3 RS w wersji policyjnej za 3360 SB (niestety ma tylko naklejki policyjne, bez świateł).

Obecnie to najszybszy wóz dostępny w wyprzedaży.

Opublikowano

No i ja ze swoim super szczęściem wkraczam do akcji, <_< Nie dawno miałem SB, jak zwykle mi się nie udało

Kupuj Porsche 911 GT3 RS

Do kiedy ta wyprzedaż jest?

461151420292002410470.png
Opublikowano

Jeszcze jakby ta wyprzedaż była w poniedziałek, kiedy miałem na koncie 10k Speed Bostów :< Życie jest brutalne, idę się zabić.

@topik:

Ja bym ci polecił jeden z tych:

• BMW M3 GTS (ładnie wygląda, do tego statystyki nie najgorsze)
  • Ford Mustang Boss (to co up)
  • Lamborghini Sesto Elemento (również to co up)
  • Porshe 911 GT3 RS (wygląd może nie najlepszy, ale za to bardzo dobre statystyki. jedyny minus to brak świateł)
Opublikowano

Ok, też myślałem nad Porsche, więc 2 pytania. W jakiej klasie będzie lepsze - A czy S? Lepsza jest ta 911 czy ta z kodu od Ruskich (4.0)? ;)

P.S. Wyprzedaże zmieniają się co tydzień. W środę (19 czerwca) będą już inne auta.

Opublikowano

Ok, też myślałem nad Porsche, więc 2 pytania. W jakiej klasie będzie lepsze - A czy S? Lepsza jest ta 911 czy ta z kodu od Ruskich (4.0)? ;)

Oczywiście klasa S będzie najlepsza dla tego wozu.

Jest to według mnie najlepszy wóz w grze na kręte trasy, ma znakomite osiągi i super się prowadzi.

Wersja 4.0 jest gorsza, bo mimo że ma trochę lepsze osiągi, to wyraźnie gorzej skręca i na krętych trasach przegra ze zwykłą 911.

Opublikowano

P.S. Wyprzedaże zmieniają się co tydzień. W środę (19 czerwca) będą już inne auta.

Czasami po 2-3 dniach znika wyprzedaż więc lepiej kupować jak najszybciej :)

Opublikowano

ile bez wyprzedaży kosztuje to porshe?

Coś koło 5000 SB.

Czasami po 2-3 dniach znika wyprzedaż więc lepiej kupować jak najszybciej :)

Na pewno nie, ostatnio wyprzedaże zawsze trwają 7 dni.

Opublikowano

Nissan Gt-4 2000 jest solidnym wozem, da rade nim coś ugrać w klasie C, mam go w wersji policyjnej spisuje się świetnie, ma boskie prowadzenie i mocne nitro, zawodzi troche przyśpieszenie, ale nitro to wynagradza.

Opublikowano

Zdecydowanie polecam wziąć M3 GTSa, jest bardzo dobry w klasie A i wygląda świetnie, ma światła policyjne :)

GT3 RS, dobry wybór w klasie S, auto na kręte trasy.

Silvia jako iż nie da się jej kupić normalnie, jeżeli nie wybraliście jej na starcie polecam kupić, to auto dobre w klasie E.

Co do reszty to bym raczej nie kupował :P Średniaki, jedynie w celach kolekcjonerskich opłaca się je mieć :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Kupiłem to BMW i powiem że dość fajnie mi się nim jeździ:) mam je na 729 kiedyś zrobię do maxa:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...