Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co to jest za telefon ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zajebista cena za wysyłkę.

To ścierwofon, chińskie badziewko, którego raczej bym nie ryzykował kupować. Najprościej mówiąc: podróbka.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

oczywiście, że chodzi. Ale bardzo można się na takim czymś przejechać. Poczytaj recenzje podróbek telefonów. Znajdzie się kilka wartych uwagi, ale na pewno nie za kwotę 40 zł.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Dowóz 100zł ponieważ wysyłają to najprawdopodobniej z Chin... lub po prostu naciągają ludzi, taki sobie myśli "łojapierdole tani telefon jak samsung s3 biore" na cenę wysyłki nie patrzy bo telefon przecież 40 zł tylko naciska kup teraz, płaci 150 zł a po 2 tygodniach jak już dostarczą okaże się, że telefon w ogóle się nie włącza lub przestanie działać po kilku dniach xDxD

Jednym słowem niepo-lecam i odradzam w ogóle otwierania takich ofert... jak zobaczyłem te marne specyfikacje podróbki to wybuchłem śmiechem.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Jedno zdjęcie prezentuje Samsunga Galaxy Note 8.0 z nakłdadką graficzną SGS'a 3. Na innym pokazuje chyba Galaxy Win.... Na ostatnim, to już nie wiem co to jest. To, coś na początku ma androida, a na końcu, jakieś gówno. No i ta rozdzielczość..... 480X640 była bardzo popularna w "cegłach" od Nokii. Zresztą nie ma wyświetlaczy z 260k kolorami..... Są z 256k i 16 mln, ale nie 260k.... Marny kawał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...