Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z grą League of Legends

Nemeshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam problem z FPS-ami ,ostatnio pobrałem league of legends i gdy wszedłem do gry miałem 40 fpsów (wydaje mi się ,że to w miarę dobry wynik jak dla mojego starego lapka).No i gdy wysysałem golda ze stworków zaatakował mnie przeciwnik , wkurzyłem się ,więc oddałem mu z auto ataku i wtedy z 38 fpsów nagle zrobiło się 18 fpsów bo stworki zaczęły mnie bić,ekran zaczął się tak jakby zacinać,podobnie w czasie teamfightów .Laptop ma z pięc lat bo ja jak dotąd nie lubiałem grać , myślę nad zakupem nowego sprzętu ,gdyż lol trochę mnie wciągnął .Laptop z którym mam problemy : marka asus ,windows7 home premium ,procesor pentium ® dual-core CPU T4500 @ 2.30 GHz ,2300MHz,2 rdzenie,procesory logiczne :2,zainstalowana pamięć RAM 2.00 GB,typ systemu 32-bitowy system operacyjny,karta graficzna:Mobile intel®4 series exspress chipset family, model systemu K50IJ. Jeżeli mój laptop niespełtnia minimalnych wygalań lub coś to proszę to napisać bo ja tego nie rozumiem ,a przecież naszczęście są ludzie ,którzy to wiedzą (nie chce odpowiedzi typu buehaha kup se nowy sprzęt) .Jeszcze jedno , znalazłem dzisiaj na pewnej stronie komputer za 199 zł , a w opisie było to : procesor :intel core 2 duo 1860 MHz,MB płyta główna : z USB,Pamięć RAM: 512 MB,karta graficzna: 32 MB ,karta dzwiekowa: stereo,obudowa atx i nie wiem czy na tym komputerze lol chodziłby lepej (słyszałem ,że komputery do gier są lepsze) . Z góry dziękuję za odpowiedz!

Opublikowano

Spróbuj pozmieniać na słabsze parametry w opcjach, podczas gry.

Oczywiście PC jest lepszy od laptopa. Ale nie w każdym wypadku (uczulam hejterów).

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

1. Nie podałeś jaką masz kartę graficzną. To właśnie oda decyduje o twoich fps

2. Komputer który podałeś za 199 zł o parametrach: 512 MB RAM || 32 MB grafiki miałby ciężko z odpaleniem Need For Speed Hot Pursuit ( 1998 )

Staram Się Pisać Poprawnie !!!!
Przepraszam Za Błędy !!

Opublikowano

dobra zaczynam :P :

1 zmien ustawienia np masz wysokie przestaw na srednio - niskie

2 sciagnij cleaner'a oczysci ci internet itp to moze pomoc

3 masz wirusa uzyj np avasta lup kasperky wedle gustu ;)

4 pora juz na system jak fps slabna ;p

Pomoglem ? daj naj! ;p

Opublikowano

1. Nie podałeś jaką masz kartę graficzną. To właśnie oda decyduje o twoich fps

2. Komputer który podałeś za 199 zł o parametrach: 512 MB RAM || 32 MB grafiki miałby ciężko z odpaleniem Need For Speed Hot Pursuit ( 1998 )

Ok.Karta graficzna tego lapka to :Mobile intel ® 4 series express chipset family i jeszcze procesory :Pentium ® Dual-Core CPU T4500 @2.30 GHz i Pentium ® Dual-Core CPU T4500 @ 2.30 GHz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...