Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA IV - Wymiana Kodu na xbox.com

alexooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z nowo kupioną grą GTA IV, otóż na poczatku w ogóle nie mogłem w nią prawie grać, jednak jak już mi pozwolono to wystąpił problem. Nie mogę się zalogować na Game for Windows Live bo wyskakuje mi że błędny kod.

Z tej strony: http://www.cenega.pl/pomoc-techniczna/grand-theft-auto-iv

dowiedziałem się że na xbox.com mogę "wymienić" kod na nowy (z tego co zrozumiałem) jednak jak wpisałem ten kod to już dobre 30 min kręci mi się na środku ekranu taki witek (od wczytywania) i nic się nie dzieje, kodu nowego nie generuje i klapa.. Co zrobić?

Opublikowano

Hmmm... Tez wymieniałem kod, i nei miałem takiego problemu. Spróbuj zainstalować sobię Game For Windows

www.xbox.com/LIVE/PC/DownloadClient‎

Tam się logujesz, przechodzisz do swoich gier i tam masz wypisane klucze(pod obrazkiem gry). Ja tak załatwiłem sprawę i mi wszystko działa :)

CPU: i7 5820k GPU: Asus GTX 660 RAM: G.Skill Ripjavs 4 16Gb MOBO: Gigabyte x99 Gaming 5P CASE: FD Define XL

Klawiatura: Sharkoon SkillerMech SGK1 Mysz: Razer Naga 2012 Headset: Sennheiser HD558 Mikrofon: Novox NC-1 Monitor: Syncmaster TA350

Opublikowano

Hmmm... Tez wymieniałem kod, i nei miałem takiego problemu. Spróbuj zainstalować sobię Game For Windows

www.xbox.com/LIVE/PC/DownloadClient‎

Tam się logujesz, przechodzisz do swoich gier i tam masz wypisane klucze(pod obrazkiem gry). Ja tak załatwiłem sprawę i mi wszystko działa :)

najgorsze w tym wszystkim jest to, że jak wchodze w GfW to nie mam tam mojgo GTA IV :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...